DISTRIBUIȚI

Că nu sunt fan PSD nu e o noutate, însă nu mă pot abţine să nu remarc că unii se strofoacă la știrea că Toni Greblă a fost propus la şefia AEP.
Să nu uităm că totuşi este un profesionist, absolvent al Facultăţii de Drept a Universităţii Bucureşti. A dovedit, pe lângă partizanatul politic evident, că este totuşi un profesionist al Dreptului.
În schimb, în 2007 când o absolventă a unei particulare și cu o experiență profesională extrem de limitată a fost numită întâi vicepreşedinte şi după aceea președinte la AEP nu a mai protestat nimeni!.
Mai mult, toţi „deontologii” i-au luat apărarea când a fost arestată de DNA, dar nimeni nu a pomenit de faptul că în câţiva ani Ana Maria Pătru a primit de la o societate comercială care avea contracte cu AEP un apartament de 210 mp într-un complex rezidenţial de pe malul lacului Floreasca, şi-a cumpărat teren (pe numele bunicii semianalfabete şi cu pensie socială, adică nu muncise nici o zi) în Pipera, şi-a construit o vilă de câteva sute de mii de euro, a cumpărat un apartament într-un bloc de fiţe în Mamaia, pe care l-a amenajat cheltuind alte câteva sute de mii de euro, a primit un Range Rover de aproape 100 mii Euro, plus un Mini (că aşa se poartă, doar maşini englezeşti), făcea shopping la Milano şi Dubai, că aşa e cool și își schimba înfățișarea ca orice damă cu pretenții.
Mai mult, toţi „deontologii” au „apreciat” că a fost achitată într-un dosar unde judecătoarea nu a explicat ce reprezintă apartamentul primit de la firma care avea contracte cu AEP. Mai mult, nimeni nu pomeneşte de faptul că un al doilea dosar trenează de 6(şase) ani la fond şi se tot lungeşte, urmând a se constata prescrierea faptelor.
Dacă ați uitat ce făcea Ana Maria Pătru vă reamintim noi:

Percheziția domiciliară a surprins-o la 6 dimineața pe căsătorita Ana Maria Pătru cu tânărul amant în casă

Fosta șefă AEP a cheltuit în 8 ani doar pe imobile 857.607,42 EURO din venituri totale mai mici de 400.000 Euro

Ana Maria Pătru a încercat, cu lacrimi în ochi, să convingă judecătorii TMB că e doar o curvă, nu șpăgară

Ana Maria Pătru: bunica a muncit o viață ca să-i lase terenul mamei. Bunica: am fost casnică, n-am muncit nici pământul că eram bolnavă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.