Acasă Monden Adio -Buffy-!

Adio -Buffy-!

DISTRIBUIȚI

Bosii serialului -Buffy, The Vampire Slayer- au decis sa -taie- productia din cauza audientelor ridicole inregistrate in ultimul timp.

Canalul CBS relateaza ca vedeta Sarah Michelle Gellar (Buffy) nu intentioneaza sa se intoarca pe platouri, pentru filmarile celui de-al optulea sezon.

-N-as paria ca se va intoarce-, a declarat directorul retelei de televiziune, Leslie Monnves.

Gellar, care este casatorita cu Freddie Prinze Jr., spune ca intentioneaza sa se concentreze mai mult pe cariera cinematografica.

Cu toate acestea, Moonves declara ca actrita de 25 de ani inca nu a refuzat definitiv rolul din -Buffy-.

Creatorul serialului il contrazice pe directorul retelei CBS, spunand ca nu crede ca va mai exista inca o serie din -Buffy-.

Joss Whendon se asteapta ca serialul sa fie scos definitiv din schema CBS dupa terminarea episoadelor care inca ruleaza in Statele Unite.

-Gellar nu mi-a spus direct ca vrea sa renunte la serial, insa stiu ca are cateva filme pe care vrea sa le faca-, a declarat Whendon pentru revista -Tv Guide-.

-Dupa sapte ani in care a interpretat rolul lui Buffy, daca decide ca a venit momentul pentru altceva, este decizia ei si nu pot decat s-o respect-, a mai declarat producatorul.

Conform declaratiilor aparute in revista -London Evening Standard-, Sarah Michelle Gellar ar fi spus: -In acest moment este foarte important pentru mine sa ajung in top si nu vreau sa fac parte dintr-un show, care ruleaza de opt ani doar pentru oamenii care gandesc ca ar fi trebuit incheiat de mult-.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.