Acasă Monden Huidu si Gainusa vor juca poker cu Dumitru Dragomir

Huidu si Gainusa vor juca poker cu Dumitru Dragomir

DISTRIBUIȚI

Chiar daca la Prima TV -Cronica Carcotasilor- continua sa se -relaxeze-, Huidu si Gainusa si-au reluat emisiunea matinala cu acelasi nume de la Radio 21.

In cele sapte zile de munca scurse de la inceputul anului, cei doi -carcotasi- au reusit sa-l -prinda- pe Cristi Chivu raspunzand la ora 8.30 dimineata la telefonul Andreei Raicu; i-au luat la intrebari pe prefectul Capitalei si pe primarul general, cum ca de ce nu sunt curatate strazile de zapada, si au reusit sa arunce de la balcon telefonul fix din studio, care refuza sa raspunda la comenzi.

In emisiunea de ieri dimineata, Huidu si Gainusa au reusit sa intre in legatura cu Dumitru Dragomir, presedintele LPF, pe care l-au intrebat despre barbut si despre cazul suspendarii lui Prunea.

Domnul Dragomir a declarat tare, in direct, la emisiunea de la Radio 21, ca jocul de barbut nu este jocul lui, dar ca este dispus sa le arate -carcotasilor- in emisiunea tv, maiestria lui la jocul de poker.

La cum ii cunoastem pe -carcotasi-, suntem siguri ca nu vor uita -promisiunea- domnului Dragomir. Sa vedem care va fi miza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.