Acasă IT & Comunicatii Samsung ataca pozitia de lider

Samsung ataca pozitia de lider

HAT si Samsung aduc in Romania doua dintre cele mai avansate si moderne telefoane mobile din gama – SGH D500 si SGH E850. Samsung SGH-D500 a fost vedeta Congresului 3GSM de la Cannes, unde a castigat titlul de -Telefonul Anului 2005-. Premiul, decernat de GSM Association, recunoaste excelenta in design si inovatie in domeniul telefoanelor mobile.

SGH-D500, prezent acum pe piata locala, este primul telefon Samsung cu tehnologie Bluetooth. Telefonul dispune de o agenda cu 1.000 de locatii si un organizer, fiind capabil sa functioneze in trei frecvente de banda si dispunand de sistemul Accenture, de imbunatatire a claritatii vocii.

Telefonul dispune de design-ul soft-touch slide-up cu antena interna, capacitate de stocare de 96MB, camera de 1,3 megapixeli cu blitz, posibilitate de inregistrare video si de transmitere de mesaje video, e-mail, si syncML, polifonie pe 64 de tonuri, speakerphone, ecran TFT-LCD de 1,9 inci, 262.144 de culori si player MP3. Terminalul dispune si functia de -client e-mail- incorporata, posibilitatea organizarii de conferinte telefonice cu mai multi parteneri, functii vCard si vCalendar, GPRS, WAP si port infrarosu.

Camera digitala incorporata, capabila sa fotografieze la o rezolutie de un megapixel si sa filmeze pana la o ora in format digital, playerul media compatibil mp3 precum si memoria de 96 de MB pot transforma telefonul intr-o biblioteca multimedia la purtator. Porturile USB si IrDA sunt destinate sa asigure conexiunea cu majoritatea dispozitivelor care utilizeaza aceste standarde.

Cel de-al doilea telefon lansat de Samsung in Romania, SGH-E850, se remarca prin camera digitala ascunsa incorporata. Camera retractabila nu este vizibila decat in momentul fotografierii.

SGH-E850 este echipat cu un sistem de deschidere slide-up si ecran TFT in 65.536 de culori.

Atunci cand utilizatorul este apelat de cineva, cu ajutorul functiei Caller-ID, ecranul telefonului poate afisa fotografia apelantului. SGH-E850 este echipat cu o agenda ce permite pana la 1.000 de intrari, organizer cu memorie pentru 10 evenimente, oferind si posibilitatea de a stoca 200 de SMS-uri.

Noul telefon Samsung este un telefon mobil dual-band de dimensiuni reduse (87x43x23mm). Terminalul pune la dispozitie toate modalitatile de comunicare, cum ar fi MMS, WAP 2.0, GPRS Clasa 1.0 sau port infrarosu, jocuri si aplicatii Java.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.