Acasă Monden -Sanatate pentru toti-, prima emisiune a anului la Romania 1

-Sanatate pentru toti-, prima emisiune a anului la Romania 1

DISTRIBUIȚI

Emisiunea -Sanatate pentru toti- va fi prezenta, in fiecare zi de luni, intre orele 17.30 si 18.00, pe canalul Romania 1. Este un talk-show mozaic, cu tema medicala, -dinamizat- de reportaje si multe rubrici scurte.

In noul format, realizatoarea Melania Coman introduce informatii la zi privind drepturile asiguratilor, o rubrica de biometeorologie (influenta schimbarilor de temperatura asupra organismului), investigatii, opinii privind erori si neglijente medicale.

Si pentru ca va fi si un telefon in emisiune, spre final, invitatii vor raspunde celor mai interesante intrebari venite din partea telespectatorilor.

Moderatorul va sintetiza, de fiecare data, concluziile desprinse din tema dezbatuta si va lansa -Intrebarea emisiunii-.

In prima editie, din 13 ianuarie, pentru ca suntem imediat dupa Sarbatori, realizatorii s-au gandit sa abordeze tema -kilogramelor in plus-. Asadar, de la reputati specialisti in domeniu, telespectatorii vor afla despre impactul surplusului ponderal, nocivitatea E-urilor, dar si cele mai periculoase combinatii alimentare sau consecinta fenomenelor meteorologice asupra organismului.

Intrebarea acestei saptamani: -Ce este rau in clonarea umana?-

Moderatorul emisiunii este dr. Val Valcu. Are 36 de ani, a absolvit Facultatea de Medicina in anul 1992, este casatorit si are o fetita de 3 ani. A obtinut competenta in managementul sanitar si este doctorand. Este pasionat de pescuitul sportiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.