Acasă Monden Seara de Literatura si Arte la Club A

Seara de Literatura si Arte la Club A

DISTRIBUIȚI


In aceasta seara, intre orele 18.00 si 21.00, Club A din capitala va gazdui o -Seara de Literatura si Arte-, organizata de site-ul www.poezie.ro, structurata pe modelul unui jam-session de imagine, sunet si lectura.


Materialele care vor fi prezentate in spectacol sunt bazate pe textele inscrise in site de o parte din autori, care s-au consacrat deja ca producatori constanti de literatura de calitate.

Printre ei se vor numara: Matei Ghigiu, Liviu Nanu, Bogdan Geana, Andrei Gheorghiu sau Alexandru Bacu.

Evenimentul se afla deja la a doua editie si se va constitui intr-o rubrica permanenta in evantaiul evenimentelor ce se desfasoara in Club A.

Programul va consta in lecturi ale membrilor site-ului, alternate sau sincronizate cu prestatii muzicale la diverse instrumente.

Printre invitatii care vor participa cu prestatii muzicale la eveniment se numara: Doru Trascau si Bogdan Crucianu (voce, chitara si bass), Ati (percutie), Catalin Milea (saxofon), Zareh Arakelian (chitara electrica si voce), Radu Anania (chitara rece si voce) si Deceneu (platane).

Una dintre atractiile serii va fi momentul de teatru al Ceraselei Constantin, actrita cu care obisnuitii salilor de teatru sunt deja familiarizati.

Aceasta prestatie combinata a mai multor arte se va concretizeza intr-un dialog fructuos intre literatura si muzica.

Pentru zona de arta vizuala, Calin Dinulescu, regizor si director de imagine la UrbanRecords, va incerca sa surprinda cu o camera video atmosfera live, totul fiind redat pe fundal, pe unul sau mai multe ecrane de proiectie de dimensiuni mari.

Gazde si moderatori, din partea www.poezie.ro, vor fi: Bogdan Geana, Liviu Nanu si Adrian Firica, membri de seama ai acestei comunitati, care au ocupatii profesionale extrem de diverse. Bogdan Geana este doctorand in literatura comparata si content manager pentru numeroase site-uri Web, Liviu Nanu este antrenor si profesor de sport si este primul dintre membrii poezie.ro care a publicat o culegere personala de texte din site, iar Adrian Firica este consilier pe probleme de presa si a abordat doar de curand arta poetica, fiind mai degraba un expert al discursului literar in proza.

Evenimentul va fi realizat cu un sprijin deosebit din partea domnului Paul Radu, director de programe la Club A, care organizeaza diverse evenimente culturale in acelasi cadru. Casa de discuri -Urban Records-, prin intermediul studioului de productie Pipe Studio, contribuie la eveniment cu partea logistica, furnizand majoritatea echipamentelor de productie si personalul de operare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.