Acasă Părerea mea Brigăzile roșii din USL

Brigăzile roșii din USL

DISTRIBUIȚI

Ca și în cazul lui Moromote, timpul pare să nu mai aibă răbdare cu USL, mai bine zis cu unii lideri ai USL. Deși în circa o jumătate de an se aleg apele, iar Ponta & co. au mari șanse să-și vadă visul cu ochii și să ajung la putere , liderii USL par să stea din ce în ce mai prost cu nervii, gafând inutil pe  ultima sută de metri, ca și cum n-ar fi învățat nimic din vizita lui Geoană la SPA-ul lui Vîntu, înaintea turului doi al prezidențialelor din 2009.
Chestionat ieri în legătură cu ordonanța guvernului privind impozitarea pensiilor,  președintele PSD Victor Ponta n-a găsit de cuviință să spună despre guvernanți decât :” ce răspundere? Ce să spun? Nici dacă-i împuști nu e suficient". Poate rezolvă problema cu napalm dacă gloanțele nu sunt eficiente , din punctul său de vedere. Ce-i drept, după declarația cu pricina , mulți pesediști și liberali s-au grăbit să-l scuze, invocând faptul că Ponta a folosit o metaforă și că nu e vorba de o amenințare reală. Exact ca și în cazul deputatului PSD Adrian Solomon, care , tot metaforic desigur, l-a amenințat la sfârșitul săptămânii trecute pe premierul Mihai Răzvan Ungureanu că va avea soarta lui Aldo Moro dacă va îndrăzni să viziteze Bărladul fără să-l anunțe pe primarul pesedist al urbei.
"Este o expresie comună. A căzut lumea în plasa asta. Aldo Moro este la noi substantiv comun, nu propriu, exact cum stă treaba cu Peneș Curcanul", a încercat  Solomon să dreagă busuiocul. Nu știu unde este substantiv comun Aldo Moro și  n-am auzit ca Peneș Curcanul să se fi transformat în substantiv comun, așa cum se apără  deputatul Solomon. Considerând probabil că românii sunt la fel de ignoranți ca și ei , Ponta, Solomon și toți cei care încearcă să acopere gafele făcute în rafală de pesediști , nu fac altceva decât să-i subestimeze pe cei cărora le vor cere voturile în acest an. O abordare total greșită, care nu face altceva decât să scoată în evidență faptul că  pe măsură ce se apropie alegerile,  USL este din ce în ce mai dominată de brigăzile roșii care, la fel ca și în cazul lui Aldo Moro, sunt obsedate doar de răzbunare. Doar nu degeaba și l-a  ales Ponta  pe Che Guevara idol, iar pe Iliescu mentor.  

Iulia Nueleanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.