Acasă Părerea mea Ușor cu Bunicuța pe scări!

Ușor cu Bunicuța pe scări!

DISTRIBUIȚI

Fac un apel la sentimentele umane ale domnilor Băsescu și Boc să nu se mai joace cu sănătatea Bunicuței, care mai-mai că-și dă duhul pe treptele partidului. Nu l-am mai văzut atât de supărat de când a pierdut alegerile în partid, în favoarea prostănacului. Iar ministrul Sănătății, dacă mai ține la scaunul și afacerile sale, ar fi bine să posteze o ambulanță la poarta PSD din Kiseleff. Nu de alta dar stenturile alea de 2500 de euro bucata ar putea ceda în urma crizelor de furie vizibilă de care  suferă în ultima vreme Ion Iliescu.
Personal, nu mor de grija stării de sănătate a lui Iliescu, dar consider că nu i-a sosit încă vremea, pentru că mai are multe răspunsuri de dat și multe responsabilități de asumat.
Dacă, Doamne ferește, inima nu mai face față actelor samavolnice și crizelor din coaliție, cine va mai răspunde, măcar în fața istoriei, pentru morții așa-zisei revoluții din decembrie’ 89 sau pentru victimele mineriadelor atât de dragi Bunicuței? Iată doar două motive pentru care fac apel la liderii coaliției de guvernare să găsească o cale de împăcare ca să nu-l aibă mai târziu pe conștiință pe ion iliescu. Ar fi nedrept ca după ce a scăpat teafăr din focurile revoluției și din ciomagele mineriadelor să-și găsească sfârșitul în banalele certuri politice cotidiene. Dacă-mi aduc bine aminte, interogat cu ceva vreme în urmă în legătură cu momentul retrategerii sale din politică, Iliescu a declarat că va pleca doar cu picioarele înainte. Tare mi-e teamă că dacă criza mai continuă, iar PSD se va comporta la fel de nătâng ca până acum, Vanghelie nu va mai da tonul grătarelor în Kiseleff, reprofilându-se pe colivă. Amin!

P.S. La sfârșitul zilei am primit o informație care m-a bucurat: Cătălin Predoiu, ministrul Justiției, ar putea prelua și portofoliul internelor, după modelul Ministerului Justiției și Poliției din Norvegia, cu al cărui șef tocmai s-a întâlnit. Prin această soluție s-ar împușca și iepurele independenței politice, pomenit în urmă cu două zile de președintele Băsescu. O criză din ce în ce mai interesantă…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.