Acasă Politic Alba-neagra cu demisia Aurei Vasile din PSD

Alba-neagra cu demisia Aurei Vasile din PSD

DISTRIBUIȚI

Deputatul Aura Vasile, viceliderul grupului PSD din Camera Deputaților, a demisionat ieri din grupul PSD și s-a înscris în UNPR.  Aura Vasile a susținut , într-un comunicat de presa  ca a decis să se alăture colegilor din UNPR pentru că aceștia "au valori și principii solide""Am hotărât sa vin alături de foștii mei colegi, cei care au demonstrat, spre deosebire de alții, ca au valori și principii solide. Sunt un om de stânga și împărtășesc valorile UNPR, singurul partid care mai reprezinta astăzi stânga romanească. După cum spun și colegii mei din UNPR, nu plec din Kiseleff și rămân mai departe asa cum ma știți, războinică și dedicata cauzei în care cred, aceea de a-i sprijini pe oamenii care muncesc, pe pensionari și pe tineri, pe toți cei care au de suferit în aceste vremuri grele", se arata în comunicatul de presa. ?óÔé¼?¿?óÔé¼?¿"A făcut cerere de înscriere la noi și o sa anunțe în plen", a declarat, ieri și  președintele UNPR, Marian Sârbu .?óÔé¼?¿?óÔé¼?¿Întrebat dacă Aura Vasile va trece la UNPR, liderul deputaților PSD, Mircea Dusa, a confirmat: "Da, și-a făcut cerere să plece la UNPR". Aura Vasile este mana dreapta a lui Marian Vanghelie în organizația PSD, București. ?óÔé¼?¿La doar câteva ore de la aceste declarații, situația s-a schimbat la 180 de grade.  Marian Vanghelie a declarat într-o emisiune tv ca Aura Vasile nu va pleca din PSD. Vanghelie a adăugat ca aceasta i-a spus ca este supărată și că are momente în care nu se mai regăsește în PSD. Primarul sectorului 5 a afirmat ca a avut o discuție de câteva minute cu  Aura Vasile, întreruptă de faptul ca deputatul a a început sa se simtă râu, fiind apoi dusa la spital. Vanghelie a adăugat ca aceasta i-a spus ca este supărată și ca are momente în care nu se mai regăsește în PSD."Recunoștea că nu e decizie bună și îi părea rău la un moment dat", a mai afirmat Vanghelie.
Întrebat dacă el ia în calcul să plece la UNPR, sau la un eventual partid al lui Mircea Geoană, Vanghelie a răspuns: "Nu mă interesează să plec din PSD. Nu mă voi înscrie în niciun alt partid".
Aura Vasile a fost internata, aseară, la Spitalul Universitar în urma unui puseu de tensiune, incidentul petrecându-se în timpul unei discuții cu liderul PSD Marian Vanghelie.?óÔé¼?¿?óÔé¼?¿

Mihaela Dobrescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.