Home Politic Alina Gorghiu și Nicolae Robu au girat alegerea ca secretar al TNL...

Alina Gorghiu și Nicolae Robu au girat alegerea ca secretar al TNL Timiș a unui fost pușcăriaș condamnat pentru înjunghiere și deținere de arme

DISTRIBUIŢI

Toată țara își amintește de agresivii Bogdan şi Călin Roman, fiii primarului din oraşul Deta, luați cu mascații pentru port ilegal de arme și înjunghierea unui om. Cei doi au fost condamnați în urmă cu patru ani de Curtea de Apel Timişoara, la trei ani de închisoare cu executare pentru încăierare, în urma scandalului în care au fost implicaţi în vara anului 2011, decizia fiind definitivă şi fiind și executată. Doar Alina Gorghiu și Nicolae Robu au amnezie așa că au girat în weekend alegerea lui Călin în funcția de secretar al TNL Timiș.
Preşedinţia TNL Timiş a fost câştigată de Cosmin Şandru, ginerele omului de afaceri Dumitru Dinulescu de la PNL.
Bravo, Alinuța! Deosebit de deșteaptă, Alina Gorghiu a condus impecabil PNL la alegerile din noiembrie 2016, persoanele puse pe ea pe listele de candidați obținând un scor foarte bun pentru PSD. Acum Alina continuă să gireze numai „profesioniști” prin funcții, doar tineri valoroși, cum a fost și ea: din cearșafurile liberale pe culmile USL.

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.