Acasă Politic Basescu ar putea sa-si inceapa noul mandat in Basarabia

Basescu ar putea sa-si inceapa noul mandat in Basarabia

DISTRIBUIȚI

Dupa ce prima sa vizita ca presedinte al Romaniei, in ianuarie 2004, a fost facuta la fratii nostri de peste Prut, si de data aceasta Traian Basescu e pregatit sa mearga la Chisinau.

Presedintele Traian Basescu ar putea face in luna ianuarie 2010 o vizita la Chisinau, a anuntat luni insarcinatul cu afaceri al Romaniei la Chisinau, Alexandru Muresan, citat de agentiile de stiri.
Muresan a mai precizat ca inceputul anului viitor va fi unul intens cu o serie de contacte la nivel de presedinte, premier si ministru de Externe, ca raspuns la vizitele intreprinse de oficialii moldoveni la Bucuresti, anunta Mediafax.

"Desigur, nu mai repede de 15 ianuarie va veni presedintele la Chisinau, pentru ca cel mai probabil atunci se termina sarbatorile si la noi si la dumneavoastra, dupa care putem astepta in orice moment", a adaugat diplomatul roman, citat de Ziare.com.
La Bucuresti, o eventuala vizita a presedintelui Traian Basescu in Basrabia in luna ianuarie nu a fost deocamdata confirmata dar presedintele interimar de la Chisinau, Mihai Ghimpu, a recunoscut ca a pregatit invitatia oficiala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.