Acasă Politic Cine este șeful lui Arafat?

Cine este șeful lui Arafat?

DISTRIBUIȚI
Este deja de o comica notorietate raportul  de „repartizare” a unui porc de craciun de  catre un agent din cadrul IJP Giurgiu/serviciul rutier (ag. Chira Alexandru).
Dincolo de fantasmagorica referire la O.U. 114/2018 acest raport/cerere smulge un zambet (chiar si un eventual hohot de ras) dar un zambet amar pentru ca acesti oameni ar trebui sa stie legea/legile pentru a le si putea aplica. Este prin urmare o palma pe obrazul intregii Politii Romane.
Inutil sa mentionam insa ca „adrisantul” raportului, dl comisar sef Tache, nu a dat curs cererii subordonatului ca dovada ca oamenii din politie mai si gandesc !
Datorita insa promovarii documentului pe retele de socializare a fost o chestiune de zile pana a aparut si in presa.
Deja domnul ministru Bode s-a autosesizat si a luat o serie de masuri pe marginea acestei situatii.  L-a „zburat” pe Seful Serviciului Rutier Giurgiu (comisar sef Tache, „adrisantul” cererii) si a dispus cercetarea prealabila a unui ofiter si a cinci agenti de politie.
Adica dom’ ministru il pedepseste pe comisarul Tache probabil pentru neonorarea cererii. Caci daca aceasta decizie ar fi una „de onoare” prin care ar fi sanctionat seful ierarhic superior pentru lipsa de selectivitate in alegerea subordonatilor atunci i-am aminti ministrului de interne ca mai are un subordonat (pe numele sau Arafat Raed -fost medic practician-).
Sub directa responsabilitate si coordonare a Arafatului s-au intamplat evenimentele de la Colectiv, s-au prabusit elicoptere in munti sau pe lacuri, au murit oameni!
Si daca pentru „Afacerea Porcul” sunt destituiti oameni pe criteriul de „responsabilitate indirecta” de ce atunci cand mor oameni, Arafat nu este deranjat cu nimic de nici un organism al Statului Roman…nici macar de seful sau direct Ministrul de Interne !
Prin urmare opinia publica a inceput sa se intrebe cui foloseste Arafat in pozitia pe care o ocupa (stiind ca pozitia de secretar de stat este supusa algoritmului si repartizarii politice). Nici chiar PSD se pare ca nu si-l mai asuma (dupa declaratiile belicoase ale ministrului sanatatii Rafila), Arafat fiind u sustinator fanatic al lui Victor Ponta la presedintie si al PSD in alte alegeri.
Reamintim ca de multi ani si indiferent de partidele de la guvernare pozitia ocupata de Arafat nu a fost repartizata politic desi toate celelalte pozitii similare au fost.
Legitim ne intrebam prin urmare….cine este seful lui Arafat?

1 COMENTARIU

  1. As avea o întrebare…dacă in Registrul Medicilor din România , dr Arafat apare ca având activ statusul de medic specialist ATI, unde are contract de munca ca medic ? Trebuie sa fie un contract de gărzi sau un contract de munca…evident intr-o unitate medicala…DSU nu întrunește aceste “calități”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.