Acasă Politic Cum a ajuns Băsescu iepurașul lui Firea: Dana Budeanu e nașa fetiței...

Cum a ajuns Băsescu iepurașul lui Firea: Dana Budeanu e nașa fetiței Elenei Udrea. Acum pare că regretă candidatura

DISTRIBUIȚI

Pe Dana Budeanu și Elena Udrea le leagă o prietenie de familie încă de dinainte ca acestea să divorțeze. În timp, prietenia s-a transformat în cumetrie, Dana Budeanu botezându-i fetița Elenei Udrea, care tocmai a împlinit în week-end doi ani. La petrecere, Elena Udrea a optat pentru creația Danei Budeanu doar în materie de cofetărie, aceasta făcând tortul sărbătoritei, pentru îmbrăcăminte, fosta blondă de la Cotroceni preferând o firmă de renume mondial.
Cum Traian Băsescu nu mai are mize personale și e în corzi din cauza dosarului penal în care este implicată fiica sa Ioana Băsescu alături de Elena Udrea, acesta a cedat, ca și în 2014, manevrelor fostei blonde de la Cotroceni (fost-ai lele cât ai fost!). Ne amintim cu toții că în 2014 Elena Udrea a reușit să-l convingă pe Traian Băsescu să îl înlăture din poziția de candidat la prezidențiale pe Cristian Diaconescu al PMP pentru a-i face loc fostei dive.
Acum Băsescu nu mai are ce-i oferi fostei sale consiliere așa că a acceptat să se transforme într-un iepuraș al Gabrielei Firea, Dana Budeanu declarându-se de nenumărate ori susținătoarea candidatei PSD.
Băsescu anunța acum trei săptămâni că are deja 20% în sondaje și că într-o săptămână va face 30%. Ultimul sondaj realizat în București îl arată pe fostul președinte la o cotă de doar 9% în intenția de vot.

Așa că Băsescu se vede în situația în care la ultimul scrutin la care participă să obțină un scor rușinos și să rămână în istorie ca cel care a ajutat-o pe Gabriela Firea, un primar catastrofal al unei capitale europene unde mii de oameni se spală în lighean în anul 2020.

Întrebat miercuri la Adevărul Live ce părere are despre implicarea Danei Budeanu în campania pentru Gabriela Firea, Băsescu a comentat:

„O ridicola. E o femeie fara cultura. I se pare ca-i desteapta pamantului si e de un ridicol absolut.(…) Am vazut-o si aseara, pur si simplu fara vocabular. Se vede ca e o femeie care nu citeste. Nu are cuvintele la ea. Se face ca gandeste adanc, dar pare ca nu are cu ce”, a răspuns iritat Traian Băsescu.

5 COMENTARII

  1. cum ramane cu faptele de politie politica ale lui Petrov?legea parca era valabila pentru toti candidatii.chestiile de sub masa completeaza deja un peisaj grotesc si penibil

    • Numai cele cu trivialități sau fără legătură cu articolul, așa cum scrie și în Regulamentul privind comentariile pe care se presupune că l-ați citit înainte de a posta comentariul.

    • „Pe acest site mesajelet sunt.” Cred ca ai facut scoala in vremea lu’ voda CoVidu’, si nu prea vedeai la tabla cum se scrie, ca erai la fel de mic cum esti si acum… Si mai cred ca pe alta pagina, azi, la alt articol, te credeai „Un doftor”… Ai intrat in stereotipie? E grele meseria de postac la ordin.

  2. …și iată cum s-a confirmat că Petrov a fost iepurașul Sistemului, împotriva Găbiței! …iepurașul Statului Paralel… Ca întotdeauna, din 2004 încoace. De când „a întors armele”, făcându-le surprize lui Petre Neulander și lui Ilici Iliescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.