DISTRIBUIȚI
ioana bran

România TV a prezentat o înregistrare în care Adrian Țuțuianu le-a spus unor primari și consilieri din PSD că are informații conform cărora tatăl și fratele uneia Ioanei Bran, ministrul Tineretului şi Sportulu vor primi o decizie definitivă într-un dosar de evaziune fiscală.

„Ioana Bran, ministrul Tineretului, e o fătucă simpatică, da’ nu a lucrat în viața ei într-o funcție de-asta, iar săptămâna viitoare se va definitiva un proces în care și tac’su și frati’su, pentru evaziune fiscală cu acord, au luat în primă instanță 3 ani, 4 ani”, a dezvăluit Ţuţuianu.

Citește și Schimbată de logodnic cu o frumoasă jurnalistă, Ioana Bran și-a angajat prietena de două ori la rând la minister ca să-i poată mări salariul, în plin protest al oamenilor din sport

1 COMENTARIU

  1. Nu v-ati saturat ca din zori pana noaptea si apoi iara, sa auziti si vedeti stiri numai despre gunoiul asta Dragnea si numaistiu cum? Cine e asta? De ce televiziunile, site-urile de stiri nu prezinta istoria tarii asteia, ca tot suntem in an centenary, sau in fiecare zi sa prezinte opera unui artist care a insemnat ceva pentru cultura poporului astuia! Ma simt agresat si ingretosat de atatea gunoaie care imi invadeaza viata zi de zi (Tuta absoluta, Dragnea mafiotul, Olguta litruta, frizulovici, s.a.m.d.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.