DISTRIBUIȚI
ioana bran

Tati a făcut-o deputat și ministru iar pe fratele său consilier guvernamental, funcție din care a luat o șpagă de doar 400.000 de Euro. Valoare de amator, motiv pentru care judecătorii i-au dat doar doi ani cu suspendare, în timp ce alții au primit patru ani cu executare pentru mite de câteva sute de lei. Ioana Bran are 32 de ani și e fiica milionarului din Satu Mare Ioan Bran, patronul Distileriilor cu același nume. Tati o fi un bun om de afaceri dar cu copiii a dat greș, aceștia fiind incapabili în a-și crea cariere pe propriile puteri, cel puțin unul dintre copii fiind infractor.
Parașutată la Ministerul Sportului pe criterii exclusiv politice, Ioana Bran angajat-o pe prietena sa cea mai bună, Elena Iancu de două ori în funcția de director de cabinet. Pe 19 iunie 2018, Bran semnează Ordinul nr. 466 privind angajarea Elenei Iancu în funcția de director de cabinet. Numai că Elena Iancu era deja angajată ca director de cabinet al ministrului Ioana Bran, încă din 1 martie. De fapt, a fost o mișcare folosită pentru a-i majora salariul, Elena Iancu primind 1.500 lei în plus. Totul s-a întâmplat în timp ce 70% dintre angajații MTS demaraseră protestele culminând cu greva generală din 8 august, dezvăluie tolo.ro

Ioana Bran a fost recent schimbată de logodnicul său cu o frumoasă jurnalistă din Satu Mare, vezi detalii AICI.

Citește cât de penibilă a fost beizadeaua când a vrut să intre fără bani dar a fost alungată de la Arenele BNR: ”Luați-vă bilet!”

În urmă cu zece zile, o nouă problemă a apărut pentru beizadea: Sindicatul Național Sport și Tineret anunța că salariații din unitățile subordonate Ministerului Tineretului și Sportului și din federațiile sportive naționale au intrat în grevă generală începând cu 8 august a.c, ora 8.00. Adică așa cum le spunea șahiștilor secretarul de stat al prințesei, Cosmin Butuza, și-au pus tricoaiele de greviști. Vezi cum o disprețuiesc subalternii pe ministru AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.