Acasă Politic Ioana Bran, ministrul Tineretului și Sportului, a vrut să intre fără bani...

Ioana Bran, ministrul Tineretului și Sportului, a vrut să intre fără bani dar a fost alungată de la Arenele BNR: ”Luați-vă bilet!”

DISTRIBUIȚI

În urmă cu două zile, ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran, s-a prezentat la Arenele BNR, chiar înainte ca Ana Bogdan s-o întâlnească pe slovaca Anna Karolina Schmiedlova, în turul 1 al turneului de tenis BRD Bucharest Open 2018, ce se dispută în perioada 14-22 iulie, încercând să intre fără bilet. Degeaba s-a prezentat portarului drept ministrul MTS, acesta i-a răspuns sec, ”luați-vă bilet!” Cu niciun chip nu a reușit să-l înduplece pe cel de la intrare, care știa lecția foarte bine, de la șefii săi. Mai multe detalii AICI.

Ioana Bran are 32 de ani și e fiica milionarului din Satu Mare Ioan Bran, patronul Distileriilor Bran, cele care produc palinca de export Bran.
Tati a făcut-o deputat PSD de Satu Mare și ministrul Tineretului si Sporturilor in guvernul condus de Viorica Dancila. A terminat Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca. Și fratele ei a fost băgat de tati la Guvern pe funcția de consilier al lui Daniel Constantin, fucnție din care a luat șpagă 400.000 de EURO pentru care a și fost condamnat la pușcărie.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.