Acasă Politic Daciana Sârbu s-a înscris la doctorat după ce a studiat la o...

Daciana Sârbu s-a înscris la doctorat după ce a studiat la o Facultate de Drept neacreditată

DISTRIBUIȚI

Deși este la al doilea mandat de europarlamentar, Daciana Sârbu nu și-a depus CV-ul la Parlamentul European. Este de înțeles rușinea acesteia, având în vedere ce CV-uri au ceilalți  europarlamentari. Fiica lui Ilie Sârbu și soția lui Victor Ponta, Daciana a urmat în perioada 1996-2000 cursurile Facultății de Drept de la Universitatea Tibiscus din Timișoara, program de studii  acreditat abia prin Raportul nr. 187/21.01.2000 al Consiliului Naţional de Evaluare Academică şi Acreditare, adică exact în anul absolvirii de către Daciana. Bineînțeles că imediat, Daciana s-a înscris la doctorat în Drept procesual penal. Nu știm dacă a terminat doctoratul sau nu, dar știm că are 6400 EURO lunar salariul net, pe voturile pesediștilor. 

Priviți familia acestor impostori:

Ilie Sârbu, fost popă, a fost acuzat că în decembrie 1989 a închis porțile catedralei din Timișoara în fața revoluționarilor care au fost împușcați  pe trepte. Totodată acesta a fost pus sub acuzare de DNA pentru complicitate la retrocedările ilegale de păduri cu Viorel Hrebenciuc;

Victor Ponta, doctor prin plagiat dovedit, judecat la ÎCCJ pentru evaziune fiscală și spălare de bani;

Cumnatul lui Victor Ponta a fost arestat și acum este judecat pentru deturnare de fonduri europene, evaziune fiscală și spălare de bani și lista rămâne deschisă.

Jurnaliștii de la Comisarul au prezentat pe larg subiectul studiilor europarlamentarului român în articolul Daciana Sârbu, țoapa cu zurgălăi” .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.