Acasă Politic Dăncilă a anunțat schimbarea Codului Fiscal, a celui de Procedură, a Legii...

Dăncilă a anunțat schimbarea Codului Fiscal, a celui de Procedură, a Legii 31/1990 și a Legii privind evaziunea

DISTRIBUIȚI

În ședința de guvern de astăzi, premierul Viorica Dăncilă a anunțat că România are nevoie de o nouă viziune și de un cadru legislativ predictibil. În acest sens premierul a anunțat că va adopta astăzi memorandumul privind Codul economic al României.

„Mediul de afaceri din România are nevoie de o legislație clară, coerentă și predictibilă. Avem astăzi pe agendă memorandum pentru elaborarea Codului Economic al României, un pachet care să includă toate legile ce vizează domeniul economic. Vrem să eliminăm prevederile care se bat cap în cap, precum și prevederile care se suprapun. Codul Economic al României va cuprinde Codul fiscal, Codul de Procedură Fiscală, Legea de înființare a societăților comerciale, Legea evaziunii fiscale și alte legi cu caracter economic. Bineînțeles că înainte de a fi transmis spre dezbatere și adoptare în Parlamentul României, vom avea discuții cu patronatele, cu Asociația Oamenilor de Afaceri, cu ONG-uri, cu sindicatele, cu toți cei interesați de Codul Economic.”, a anunțat Dăncilă.

 

3 COMENTARII

  1. NICI NU-L SCHIMBASERA DE CATEVA ORI PANA ACUM, NUMAI ANUL ACESTA. CREDETI CA DISTINSA DOAMNA ARE VREO STIINTA DESPRE CE SE PETRECE?

  2. CRAIOVENII FAC UN CREDIT SA MODERNIZEZE CLADIRILE PRIMARIEI. SUNT ATAT DE MULTI CA NU LE AJUNGE UNA.

    SPITALUL ESTE O COCINA PLINA DE INFECTII SI MIZERIE.

    BRAVA JUVETILOR!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.