Acasă Politic De anul viitor se introduce ratingul fiscal pentru firme

De anul viitor se introduce ratingul fiscal pentru firme

DISTRIBUIȚI

Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a anunțat miercuri, că vor avea loc modificări pe legislație. El a precizat că au fost făcute câteva amendamente în Parlament la OUG 25 și 89. Astfel, printr-un amendament la una dintre acestea se introduce împărțirea firmelor din România pe trei criterii.

„Vom cataloga firmele după trei criterii, categorii A, B și C. În prima categorie să fie acele firme care nu au obligații față de terți. Este important pentru mine ca în special cu terții să-ți respecți obligațiile. Deci un comportament corect față de terți față de stat. Dacă tu, firmă, ești în această categorie trebuie să ai anumite facilități, nu știu, nu mai ai controale, finanțările să fie altfel, un tratament care să încurajeze, să ducă la conformare voluntară. Nu trebuie să ne uităm la firme după mari, mici și mijlocii. Nu, după felul în care își respectă în piață obligațiile față de stat și față de terți”, a explicat ministrul Finanțelor.

4 COMENTARII

 1. INSCRIPȚIE v/s APOCALIPSA
  La intrarea Univesității din Stellenbosch (UAS), e afișat următorul text:
  Distrugerea oricărei națiuni nu necesită bombe atomice sau rachete balistice intercontinentale. Trebuie doar scăderea calității învătământului și permisiunea fraudei la examenele studenților. Pacienții mor în mâinile unor asemenea medici. Clădirile se prăbușesc fiind construite de asemenea ingineri. Banii se pierd în mâinile unor asemenea economiști. Dreptatea se evaporă în mâinile unor asemenea juriști și judecători. Crahul învățământului este crahul națiuni. DIXIT! La noi deja a început a se vedea toate previziunile enumerate!! Mulți dintre cei care lucrează în învățământ, sănătate, economie sau cei ce au nevoie de spital, le resimt din plin??!!

  • Corect.Profesorii au transformat învățământul superior în comerț cu diplome și au ajuns toți agramații pe posturi,asa a pornit efectul de domino la noi.

 2. Sa va traduc:
  A – firme care cotizeaza la partid/oamenii de partid
  B – firme care au cotizat, carora li se va atrage atentia sa continue cotizatia
  C- firme care trebuie aduse pe calea cea buna, prin controale etc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.