Acasă Politic De ciudă, eurodeputata PSD Gabriela Zoană vede numai eunuci

De ciudă, eurodeputata PSD Gabriela Zoană vede numai eunuci

DISTRIBUIȚI

Absolventă de Drept la o particulară, Gabriela Zoană, a plecat la Bruxelles eurodeputată în locul Vioricăi Dăncilă numită prim-ministru. Neagră de invidie că summitul celui mai important partid din Europa s-a desfășurat la București pe când socialiștii din care face parte PSD nu dau doi bani pe Dragnea și Dăncilă după cum s-a văzut la ultimul congres european, Zoană a vituperat într-un comunicat: „Organizarea Summitului PPE la Bucureşti este o palmă dată românilor. PPE este partidul european care a iniţiat şi promovat rezoluţia împotriva României în toamna anului trecut (…) A accepta organizarea în România a acestui summit, din partea lui Ludovic Orban, nu înseamnă decât un act de supunere faţă de stăpânii lui şi ai lui Iohannis. Prin acest gest anti-românesc, Orban, care se crede un husar înaripat, demonstrează că de fapt nu a depăşit stadiul politic de eunuc la curtea PPE – un politician fără curaj, fără idei proprii, fără nicio pornire de a-şi afirma individualitatea.
Pentru ca scena să fie completă, Manfred Weber, liderul PPE, l-a certat pe eunucul Orban pentru că nu îi trimite destule femei în Parlamentul European, pe lista PNL pentru alegerile din luna mai fiind trecută o singură liberală, restul fiind aproape bărbaţi.”

Astfel Zoană nu e numai dizgrațios de sexuală, ci și ilogică. Rezoluția despre care vorbește în comunicat a fost adoptată cu o largă majoritate în Parlamentul European, fiind votată și de colegii ei de grup, Udo Bullman, liderul grupului socialist declarând după vot: „Această rezoluţie va contribui la scoaterea în evidenţă a adevărului şi la o analiză corectă a situaţiei. Dar România nu este în situaţia Ungariei sau a Poloniei. Nu am auzit voci de la Comisie sau din Parlamentul European care să ceară activarea Articolului 7 pentru România. Încă mai este loc de îmbunătăţire, iar comparaţia dintre România şi Ungaria sau Polonia nu poate fi pe picior de egalitate. Încă mai este loc pentru critică constructivă şi pentru pluralism, iar Guvernul s-a angajat că va ţine cont de concluziile Comisiei de la Veneţia” iar Ska Keller, co-preşedinte al Grupului Verzilor a declarat „România trebuie să ia notă de concluziile Comisiei de la Veneţia. Mesajul rezoluţiei va fi unul puternic. Nu este în regulă să trimiţi poliţia peste protestatarii paşnici şi nici să legalizezi corupţia. Din punctul meu de vedere, această rezoluţie arată ca nu acceptăm ce s-a întâmplat în România. Vrem ca Guvernul României să implementeze concluziile Comisiei de la Veneţia. Va fi o presiune specială pe România şi sperăm că se va înţelege că răspunsul nu va fi contracararea cu teorii despre presiunile externe. Adevărat, nu avem destule instrumente intermediare, avem doar opţiunea nucleară, adică activarea Articolului 7, dar trebuie să avem instrumente înainte de activarea acestui articol“.

Nu-i așa că-i deșteaptă Zoană?

UPDATE ora 23.00: Zoană a mai transmis un comunicat în care vorbește tot despre eunuci. Sărăcuța, o fi întâlnit numai castrați de a dezvoltat un astfel de tic verbal?

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.