DISTRIBUIŢI
delapidare la

Pentru paginile de Facebook, „Ecusonul Verificat” înseamnă că rețeaua de socializare a confirmat faptul că Pagina sau profilul este prezența autentică a persoanei publice pe care o reprezintă. Începând cu anul 2016 și Marcel Ciolacu, și Sorin Grindeanu au fiecare are o astfel de pagină personală. În 2016 Ciolacu era un simplu deputat de Buzău, iar Grindeanu era președinte al Consiliului Județean Timiș.

De o bună bucată de timp, pentru paginile personale ale celor doi șefi ai PSD rulează reclame plătite de Partidul Social Democrat, ceea ce este ilegal, Ciolacu și Grindeanu încearcând să obțină mai mulți următori pentru ei înșiși cu banii partidului.

Conform Codului Penal, această faptă de folosire de către un funcţionar public pentru altul a banilor pe care îi gestionează sau îi administrează, se numește delapidare și se pedepseşte cu închisoare de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării dreptului de a ocupa o funcţie publică. Trezorierul PSD este deputatul Marius-Ionel Iancu.

Cum PSD refuză sistematic să dezvăluie care sunt sumele cheltuite pe publicitate putem doar estima nivelul delapidării ca fiind sub cel comis de fostul trezorier Mircea Drăghici care înfundă pușcăria. Detalii AICI și AICI.

 

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.