Acasă Politic Dîncu și-a transformat subalternii de la minister în croitori, Corina Crețu îi...

Dîncu și-a transformat subalternii de la minister în croitori, Corina Crețu îi folosea pe-ai ei să-i spele rufele

DISTRIBUIȚI

În anul 2014, PSD a făcut-o comisar european pe Corina Crețu. Femeia era atât de țoapă încât jumătate din subalternii care lucrau pentru ea și-au demisia în doar câteva luni. Aceștia au declarat pentru presa occidentală că românca îi punea să-i plimbe neamurile prin Belgia, să-i ducă/aducă rufele la/de la spălătorie, că ea fuma în biroul de la Comisia Europeană etc. Detalii AICI. Oamenii progesioniști, angajați prin concursuri la Comisie, au demisionat fără să stea pe gânduri, conștienți de valoarea lor. Azi, Vasile Dîncu, ministrul Apărării Naționale, a anunțat nonșalant, că și-a pus subalternii să croiască și să coasă măști. Cum el trebuie să fie un om foarte ocupat și masca trebuie schimbată la 2-3 ore, vă dați seama cam cât au dat din ace asistenții de la MApN. Penibili, iar ministrul un mârlan după ce i-a făcut și de râs pe Facebook. Nu vă speriați, asistenții-croitori nu și-au dat demisia, că unde mai prind ei joburi fără concurs așa bine plătite ca la stat? Că la o firmă de confecții ar încasa bonuri de masă și salariul minim.

„Cu privire la discuțiile din spațiul public referitoare la tipul măștii de protecție pe care am purtat-o, duminică, 9 ianuarie, pe timpul ceremoniei din Portul Militar Constanța, doresc să lămurim cât se poate de clar situația:

Masca pe care am purtat-o este compusă dintr-o mască standard de tip chirurgical, peste care a fost aplicat un strat textil, așa cum vedeți în fotografia de mai jos. Regret faptul că nu am avut inspirația de a o prezenta jurnaliștilor prezenți la ceremonie, pentru a evita discuțiile ulterioare;

Montarea celor două măști a fost realizată în regie proprie, de către echipa mea de asistenți, care mi-a propus această soluție;
Deși masca pe care am purtat-o se încadrează în totalitate în standardele de protecție în vigoare, am luat decizia de a nu o mai purta în viitor, tocmai pentru a evita orice confuzie.”, a scris pe Facebook Dîncu.
Deci asistenții-croitori au muncit degeaba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.