Acasă Politic După ce a pus PNL la căruța PSD, Crin vrea să-l ferească...

După ce a pus PNL la căruța PSD, Crin vrea să-l ferească acum ca de dracu` de social-democrați

DISTRIBUIȚI

Dacă în urmă cu doar câțiva ani, PNL-ul ajungea lângă PSD doar din ura împotriva lui Băsescu, acum Crin se ferește de social-democrați ca dracul de tămâie. Preşedintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi seară, la Realitatea TV, că va face orice este legal şi moral – candidând sau nu la Congres, în funcţie de cum este nevoie – pentru ca PNL să nu ajungă înapoi lângă PSD „dus de Tăriceanu sau cineva ca el”. „Eu, chiar dacă uneori simt şi eu aşa, o saturaţie, am făcut ce am putut, mai bine, mai rău, dar e clar că sunt dispus şi mă simt obligat să fac tot ceea ce trebuie făcut fie în sensul de a mă implica, fie în sensul de a mă retrage, deci în orice sens, să fac ceea ce cred că trebuie făcut şi credem mai mulţi că trebuie făcut pentru ca în România această chestiune şi nocivă şi de prost gust, care este varianta Ponta, a pesedismului, să nu triumfe”, a spus Antonescu.

Întrebat dacă va candida la Congresul PNL, Antonescu a răspuns: „Nu ştiu, sper să nu fie nevoie”. Întrebat dacă va candida la Congres primarul Klaus Iohannis, el a răspuns: „Nici asta nu ştiu”.

Fiind întrebat dacă îl susţine pe Iohannis la Preşedinție, Antonescu a declarat: „Sunt pregătit să susţin pe oricine are şanse reale să susţină această bătălie. Klaus Iohannis este o variantă, dar este o variantă pe care să o analizăm serios”. Delegația Permanentă a PNL se va reuni miercuri, pentru a discuta despre convocarea unui Congres Extraordinar al partidului, urmând să se stabilească data la care acesta va avea loc și ordinea de zi.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.