Acasă Politic El este „ofițerul” acoperit despre care Ponta spune că vrea să preia...

El este „ofițerul” acoperit despre care Ponta spune că vrea să preia puterea în PSD?

DISTRIBUIȚI

Ieri după condamnarea lui Liviu Dragnea, Victor Ponta a postat un mesaj eliptic pe contul său de facebook: „Ca să răspund tuturor celor care ma întreabă: cred că Liviu Dragnea NU trebuie sa își dea demisia din funcția de Președinte al PSD! Trebuie să țină Partidul unit, să câștige alegerile locale și parlamentare și să ferească PSD de toți „ofițerii” acoperiți sau descoperiți care vor să îl preia! Clar?”. După ce jurnaliștii au speculat că acoperitul ar fi Zgonea, singurul care i-a cerut retragerea lui Liviu Dragnea de la conducerea PSD, Victor Ponta a actualizat informația: „pt ca am vazut interpretarile din presa vreau sa precizez ca atunci cand am scris de „ofiterii” care vor sa preia puterea in PSD NU ma refeream la Valeriu Zgonea – ci la un vicepresedinte PSD, fost ministru in Guvern (daca va fi nevoie le voi spune colegilor mei despre cine este vorba)!”

Cei care sunt vicepreședinți ai PSD și au fost miniștri în perioada mandatelor lui Victor Ponta sunt Nicolae Bănicioiu, Ionuț Vulpescu, Mihai Tudose, Rovana Plumb, Ecaterina Andronescu și Doina Pană.

Urmărind cine l-a susținut ieri pe Valeriu Zgonea, constatăm că atunci când acesta i-a cerut lui Dragnea o întrevedere s-a dus însoțit de Georgian Pop, Mihai Tudose și Radu Moldovan, ceea ce înseamnă că Mihai Tudose ar fi cel indicat de Ponta. Bineînțeles că ținând cont de mitomania care l-a consacrat pe nerușinatul Ponta, totul poate fi doar o altă minciună de-a lui.

Cert e că Tudose e din Brăila, e deputat de 16 ani, are „dreptul la particulară” și ca orice pesedist care se respectă e suspectat că și-a plagiat doctoratul. A fost ministru al Economiei în guvernul Ponta și în plină criză grecească a anunțat că dorește întărirea relațiilor economice între România și Grecia iar în timpul mandatului său ca ministru, Floarea Șerban a fost unsă șefă la Romarm deși era inculpată în dosarul „case pentru generali”.

CITEȘTE ȘI Halucinant: România ar trebui să întărească parteneriatul cu Grecia

Citește și Inculpata Floarea Șerban, noul director general al companiei Romarm

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.