Acasă Politic Fiasco de 450.000 de EURO la PMB: Bucureștenii refuză testarea lui Firea...

Fiasco de 450.000 de EURO la PMB: Bucureștenii refuză testarea lui Firea de frică să nu fie internați

DISTRIBUIȚI

Vă amintiți cum se dădea de ceasul morții primarul nostru general că nu vrea Ministerul Sănătății să-i permită testarea bucureștenilor? Ei bine, înscrierea pentru testări a început pe 22 mai dar locurile nu s-au ocupat încă.

După ce bucureștenii au aflat că unitățíle sanitare autorizate pentru acest tip de testare sunt obligate să transmită către Direcția de Sănătate Publică București rezultatele testării iar în România orice persoană confirmată pozitiv este internată în spital, oamenii nu s-au mai înghesuit.

Firea invită pe pagina ei de Facebook oamenii: „Mai jos, platforma unde va puteti inscrie in continuare. Mai sunt 2500 de locuri.”

Surse din ASSMB ne-au declarat că mulți dintre cei înscriși sunt angajați ai aparatului administrativ al Capitalei ca să se umple locurile deși nici ei nu prea voiau tot de frica de a nu fi internați deși sunt asimptomatici.

200 de lei a alocat Firea pentru 11.000 de teste, aproximativ 450.000 de Euro

2 COMENTARII

  1. Moldoveanca asta a decis sa se cheltuie aiurea o gramada de bani numai pentru ca sa spuna ca ea inpreuna cu primari PSD din sectoarele capitalei au muncit de s-au rupt pentru Bucuresteni,sau poate ii iese si ei ceva la afacerea asta,sau poate si una si alta.
    Totusi nu stiu daca au facut testul COVID toti oameni de peste 70 de ani,toti bolnavi cronici inclusiv obezi si toti oameni din spitale sau SMURD adica cei mai expusi si mai vulnerabili in fata acestui virus(ma refer doar la bucuresteni),,poate raspunde”Curentul”

    • Nu se testează în România decât cei cu simptome, decedații și câțiva dintre contacții persoanelor pozitive. În total s-au făcut 377.191 de teste dar cum se fac mai multe teste persoanelor pozitive, numărul persoanelor testate în România este mai mic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.