DISTRIBUIȚI

Ca niște adevărați proprietari ai ANAR, UDMR și PSD și-au împărțit în ultimii 20 de ani posturile de conducere din Apele Române. Iată însă că acum vine tare din urmă PNL-ul care concediază oamenii plantați politic de predecesorii lor la guvernare ca să fie instalați în funcții fruntași ai PNL.
Directorul SGA de la Hunedoara, fost candidat la Senat din partea UDMR, a fost concediat astăzi disciplinar după ce un utilaj al instituției care era folosit în interese personal de udemerist a luat foc. Susținut frenetic de europarlamentarul Winkler Gyula (mai pe românește Iuliu) și de consilierul Curții de Conturi Attila Dezsi, Burjan Gergely (pe românește Grigorie) a fost menținut ani de zile în funcție, folosind activele SGA în interes propriu: utilajele, materialele și oamenii din subordine acasă la ei, la fiică-sa, pe la prieteni sau pe la partide.

Cât la vârf UDMR și PSD au fost surori, Burjan a fost de neatins deși au fost întocmite acte cu delapidarea instituției de către el iar ziarul Curentul a relatat pe larg despre escrocheriile sale.

Astfel, printr-o notă de constatare cu numărul 4170/11,04,2016 s-a constatat că directorul de la SGA Hunedoara, Burjan Grigorie a folosit basculanta MS 32-SGA în interes personal, pentru asta semnând 9.84% din foile de parcurs fără a avea această atribuție. Burjan a fost cercetat de o comisie de disciplină începând cu luna iulie și a propus sancțiuni disciplinare însă între timp s-a împlinit termenul de prescripție și Burjan a scăpat la acel moment.
Tot în 2016, în lunile mai-iunie, „în paralel, din dispoziţia directorului Administraţiei Bazinale de Apă Mureş, s-a efectuat şi un audit intern la Sistemul de Gospodărire a Apelor Hunedoara care a evidenţiat faptul că există o serie de neconcodanţe privind întocmirea documentelor justificative în ceea ce priveşte consumul de combustibil la mijloacele de transport şi utilaje terasiere.” Abia în noiembrie șeful ANAR de atunci, Nicolae Bărbieru, dispune ca o echipă din cadrul Corpului de Control să „efectueze o verificare la SGA Hunedoara în legătură cu aspectele sesizate” și termenul de prescripție al răspunderii disciplinare l-a scăpat din nou.

Acum însă i s-a înfundat. Surse din ANAR ne-au declarat sub protecția anonimatului că Burjan a stat astăzi până la ora 15.00 la serviciu și nu a vrut să semneze pentru luare la cunoștință a deciziei de concediere. Așa cum s-au obișnuit mai toți funcționarii pătați și fără onoare, Burjan a anunțat că își ia concediu medical. I-am ura succes la angajare pe piața privată a muncii dar cel mai probabil va ocupa în viitor o altă funcție câștigată ca udemerist.

Citește și Medicii cercetați penal pentru eliberarea de concedii medicale fictive riscă până la 8 ani și 8 luni de închisoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.