DISTRIBUIȚI

Curtea de Apel București a respins, luni, toate apelurile ca tardiv formulate după ce a admis excepția tardivității invocate în dosarul în care Tribunaul București a validat mandatul de primar general al Capitalei pe numele lui Nicușor Dan.

„Admite exceptia tardivitatii. Respinge toate apelurile ca tardiv formulate.Definitiva”, este decizia de luni a Curții.

Astfel, decizia din 12 octombrie a Tribunalului București rămâne definitivă.

Acum Nicușor Dan trebuie să înceapă curățenia, să scape de toate pilele pesediste și mai ales de carpetele cu Răpirea din Serai și multitudinea de icoane pictate pe pfl, România fiind un stat laic, neavând o religie de stat.

Rafinat și plin de bun-simț, Nicușor Dan a anunțat și el că în sfârșit va putea depune jurământul:

„Curtea de Apel București a luat azi decizia firească de a respinge contestațiile pesediste total nejustificate privind alegerile locale de acum o lună și a validat mandatul de primar general al Capitalei, acordat de cetățeni.
În această săptămână, voi putea prelua oficial funcția și începem să construim împreună Noul București, adică să facem un oraș bun pentru oamenii cinstiți.
Le mulțumesc din nou bucureștenilor pentru încrederea exprimată la urne și pentru dorința de a aduce o schimbare în acest oraș vitregit de către o administrație incompetentă. Ne revedem la depunerea jurământului, iar apoi, zi de zi, în calitate de parteneri”, a anunțat Nicușor Dan.

3 COMENTARII

  1. In titlu spuneti despre curtea de apel ca a respins toate prostiile PSDistilor dar in articol nu spuneti decat de cazul FIREA—Nicusor,despre Clotid Armand stiti ceva pentru ca si ei primarul PSDist i-a contestat victoria.
    Mi-ar fi placut sa scriu fostul primar PSDist dar nu stiu daca judecatori l-au trimis la plimbare din cauza asta va intreb.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.