Acasă Politic Fiul tatălui său, Rafila acuză românii că fac cozi să se testeze...

Fiul tatălui său, Rafila acuză românii că fac cozi să se testeze abuziv

DISTRIBUIȚI

Testarea gratuită pusă la dispoziție de guvern pentru români a născut un fenomen nedorit. Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, acuză că românii fac cozi la centrele de testare pentru a nu mai plăti testarea la plecarea în vacanță. Asta în condițiile în care unul din trei teste iese pozitiv, adică cel mai probabil abuzul, dacă există, este unul foarte redus.

„Ne vedem de treabă, suntem în dispozitiv. O să extindem centrele de testare, unde se pot înscrie numai cei cu simptome. Eu înțeleg că toată lumea vrea să meargă gratis în vacanțe, dar mi se pare un abuz, care s-a speculat de televiziuni”, a declarat Alexandru Rafila.
În inteligența sa, Rafila a pierdut contactul cu realitatea. Simptome sunt și durerea în gât sau durerile de mușchi care nu pot fi confirmate pe loc de personalul medical. Ce îi va împiedica pe români să acuze astfel de simptome, să obțină testul negativ și să plece în vacanță?
Un milițian adevărat i-ar izola o lună-două și pe cei care s-au testat gratuit iar rezultatul a fost negativ, să se învețe minte și să nu mai consume bani de la buget să mai rămână să se și fure. Tatăl lui Rafila i-ar fi și torturat puțin!

În memoria celor pe care tatăl lui Rafila i-a ucis și/sau torturat între 1947 și 1949 vă invităm să urmăriți AICI episodul din Memorialul Durerii dedicat acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.