Acasă Politic Fost dizident: pe mâna lui Dragnea, la putere au sosit țărănoii brutali...

Fost dizident: pe mâna lui Dragnea, la putere au sosit țărănoii brutali și disperați; răbdare, calm, fermitate în manifestații și vor cădea

DISTRIBUIȚI

Cunoscut opozant al regimului Ceaușescu, jurnalistul Dan Alexe, face o scurtă radiografie a „modelelor pe care le urmează PSD-ul în tentativa de a impune dictatura unei mafii țărănește.”

„Din fericire, șleahta PSD-istă rămâne prea ruptă de lume și incultă ca să aducă o ideologie unificatoare, afară de argumentul că au fost „aleși” și că aplică voința „poporului”. România se vede salvată de prostia celor aflați la putere, care încă n-au priceput că nu se mai pot baza doar pe pensionari, romi plătiți și țărani fără internet.

Generația Geoană și Năstase, veniți după Iliescu, încă mai aveau ceva sofisticăreală și păstrau un minimum de reguli.

Ponta a fost punctul de cumpănă, dar s-a dovedit prea prost ca să mențină aparențele. Plus că pronunță încăpățânat: „Brassăl” când vorbește de UE. Geoană știa măcar că e un -S la urmă.

Acum, pe mâna lui Dragnea, au sosit țărănoii brutali și disperați. Plebea îmbogățită urât și rea, căci s-a învățat cu luxul de neam prost și știe că n-are unde să se retragă, iar la pușcărie nu vrea.

Cu ăștia nu trebuie în nici un caz recurs la violență, pentru că n-au limită în frică… Se apără animalic.

Răbdare, calm, fermitate în manifestații și vor cădea.” scrie fostul dizident Dan Alexe pe contul său de Facebook.

Jurnalistul Dan Alexe este lingvist, scriitor, traducător și cineast, vorbește cincisprezece limbi străine (printre care și mai multe limbi exotice: paștună, cecenă, farsi) și citește in douăzeci de limbi. Fost corespondent in Afganistan și cunoscut opozant al regimului Ceaușescu, Dan Alexe a câștigat mai multe premii internationale pentru documentarul său „Cabal in Kabul”. Recent, contul de Facebook al jurnalistului a fost raportat de pesediști și blocat temporar, acesta deschizându-și o pagină pe rețeaua de socializare.

Citește și Dan Alexe: PSD-ul este cea mai scârboasă mafie ajunsă vreodată la putere în România

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.