Acasă Politic Dan Alexe: PSD-ul este cea mai scârboasă mafie ajunsă vreodată la putere...

Dan Alexe: PSD-ul este cea mai scârboasă mafie ajunsă vreodată la putere în România

DISTRIBUIȚI

„Comuniștii aveau o strategie, un program social, încurajau literele, au dat un Labiș, au subvenționat școli de literatură, au lăsat să iasă un Marin Preda, aveau o viziune largă, utopică, deși n-au creat mecanismele care ar fi prevenit corupția. Cu PSD-ul, însă, s-a ajuns la cea mai de jos treaptă din istoria României. Ăștia nu citesc, disprețuiesc cultura, nu au un proiect de societate. Dejecții, hazna, mafie provincială. Doar lașitatea atavică a românilor face că n-am ajuns încă la primele asasinate politice. Dar nu mai e mult, că se simt încolțiți, șobolanii… ”, scrie fostul dizident Dan Alexe pe contul său de Facebook.

Dan Alexe a comentat și atitudinea Gabrielei Firea, precum și prostia lui Liviu Dragnea: „În luptă cu Tudose pentru a dirija prohodul lui Dragnea, Gabriela Firea se bate în (indescriptibilul său) piept cu Revoluția: — „Cred ca au murit prea multi romani la Revolutie pentru a ne mai fi frica de ceva si pentru a nu ne mai exprima punctul de vedere.”

Câtă vreme principalul responsabil al masacrului de la Revoluție, Ion Iliescu, e președinte de onoare al PSD, ne e limpede că Gabriela Firea nu risca atunci nimic.

Ea era, oricum, doar o loază adolescentă într-un liceu industrial din Bacău. Acolo a învățat cum e cu banda rulantă.

Trebuie să fii tare prost și naiv și incult și rupt de lume, ca să furi cât a furat Dragnea din bani europeni și naționali, prin construcții șubrede, cu acte false, fără să te gândești că într-o zi o să ai un control, sau să speri că atunci când vine plasa peste tine ai să reușești, pornind de la nivelul județului Teleorman, să convingi că te persecută pe tine personal SUA sau Soros.

Cum o zic mereu: prostul crede că nici tu nu știi.”

Jurnalistul Dan Alexe este lingvist, scriitor, traducător și cineast, vorbește cincisprezece limbi străine (printre care și mai multe limbi exotice: paștună, cecenă, farsi) și citește in douăzeci de limbi. Fost corespondent in Afganistan și cunoscut opozant al regimului Ceaușescu, Dan Alexe a câștigat mai multe premii internationale pentru documentarul său „Cabal in Kabul”.

CITEȘTE ȘI Lingvist vorbitor de 15 limbi străine: Olguța s-a încăpățânat să citească în engleză și franceză de proastă

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.