Acasă Politic Fuge și Ponta după Ghiță? Ziarul Blic susține că fostul premier român...

Fuge și Ponta după Ghiță? Ziarul Blic susține că fostul premier român și-a luat cetățenia sârbă

DISTRIBUIȚI

Ziarul sârb Blic a publicat în această seară informația, verificată cu guvernul sârb că Victor Ponta va avea un pașaport sârbesc, ceea ce înseamnă că deja și-a luat cetățenia sârbă. Vezi AICI. „Ponta este actualul președinte al Comisiei pentru afaceri europene a Parlamentului României și va avea un pașaport sârb confirmat de ziarul „Blic” în guvernul Serbiei.

La mijlocul anului trecut, Ponta a fost la Belgrad și apoi a spus că România va continua să susțină integrarea Serbiei și că acest lucru este în interesul regiunii și al întregii Uniuni Europene.
Ponta era altfel prezent la sesiunea parlamentului sârb în august 2016, în timpul căreia actualul președinte al Serbiei, Aleksandar Vucic, în calitate de prim-ministru al guvernului, și-a expus cuvântarea spunând că Serbia a fost întotdeauna cel mai bun vecin și prieten al României și că ar trebui să adere la UE cât mai curând posibil.
Ponta a demisionat din funcția de prim-ministru la sfârșitul anului 2015, după protestele masive care cereau demisia guvernului din cauza unei tragedii într-un club de noapte care a ucis 64 de persoane.”, scriu jurnaliștii de la Blic.

Victor Ponta este judecat la Înalta Curte alături de Dan Șova pentru complicitate la evaziune fiscală și spălare de bani, procesul fiind aproape de final, următorul termen este pe 30 ianuarie 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.