Acasă Politic În ce condiții ar putea fi Tudor Chirilă candidatul PNL la Primăria...

În ce condiții ar putea fi Tudor Chirilă candidatul PNL la Primăria Capitalei?

DISTRIBUIȚI

În săptămâna ce s-a încheiat, zvonul că Tudor Chirilă ar putea fi candidatul PNL la Primăria Capitalei la alegerile din 20-20 a făcut să curgă râuri de cerneală și de biți. Președintele PNL București, Cristian Bușoi lămurește situația: „Informațiile despre candidatura lui Tudor Chirilă sunt fake news. Am toată aprecierea pentru Tudor Chirilă, pentru activitatea sa ca artist și pentru implicarea sa civică, dar, ca președinte al PNL București, nu am purtat și nu am cunoștință ca PNL să fi purtat discuții despre alegerea unor candidați. Desemnarea candidaților va fi un proces de selecție în interiorul PNL.

Porțile PNL sunt deschise pentru oricine crede că este reprezentat de PNL și își dorește să susțină ideile pe care PNL le promovează.

Celor interesați să lanseze pe piață fumigene și să bage bățul prin gard la PNL București le spun că: PNL București va continua să facă Opoziție la administrația PSD-Firea și să vină cu propriile proiecte pentru trafic, termoficare și poluare în Capitală. Acestea sunt prioritățile PNL București acum.”, conchide Bușoi.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.