Home Politic Manipularea A3 demascată din nou: ca s-o ajute pe Firea l-au luat...

Manipularea A3 demascată din nou: ca s-o ajute pe Firea l-au luat pe fostul pușcăriaș Bololoi și l-au prezentat ca martor

DISTRIBUIŢI

Jurnaliștii de la RiseProject l-au găsit pe bărbatul pe care Oana Stancu-Zamfir l-a prezentat joi seara la Antena 3 pentru a-l ataca pe Nicușor Dan. Se numește Valentin Daniel Bololoi și este personajul cu vocea distorsionată și imaginea protejată, prezentat ieri drept „bomba bombelor, detonată!” pe burtiera galbenă a emisiunii lui Mihai Gâdea.
Bololoi a fost arestat în 2002 pentru tâlhărie, cunoscut fiind de atunci cu antecedente penale. Împreună cu patru complici, i-a furat unei femei bijuteriile, un aparat foto și alte bunuri personale. A ieșit din pușcărie un an și jumătate mai târziu.
Tâlhăria s-a consumat într-un bar de noapte din sectorul 3, scriu jurnaliștii de la Rise Project.
Fostul pușcăriaș pare un om fără școală și care folosește multe cuvinte și expresii ale căror sensuri, în mod evident, nu le cunoaște. Mai mult, păcălit de jurnalistul Rise Project că e din echipa Oanei Stancu, pentru a obține confirmarea că el este „martorul sub acoperire”, Bololoi îl sună din nou pe ziarist să- spună că o să-i facă plângere penală pentru că s-a prezentat cu alt nume. Dialogul e savuros și demn de o scenetă umoristică: CLICK AICI pentru înregistrare.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.