Acasă Politic Mentalitate de secretar de stat pus de PSD: patronul care-și mărește profitul...

Mentalitate de secretar de stat pus de PSD: patronul care-și mărește profitul este o jigodie

DISTRIBUIȚI

Susținut de PSD ca să ajungă în CNA, fostul jurnalist Radu Herjeu s-a simțit obligat să dea o limbă partidului-stat și să înfiereze cu mânie proletară imperialiștii capitaliști care vor profit. Auzi la ei! De asta și-au făcut ei firme? Ca să facă profit sau ca să facă în așa fel ăncât PSD-ul și oamenii lui de genul lui Radu Herjeu să triască bine merci din lefurile de la stat? Radu Herjeu postează pe Facebook fără nicio rușine față de oamenii cu creier care l-ar putea citi: „Eu am inteles asa din discutiile aberante din ultima perioada: in cazul in care salariile vor scadea, de vina nu va fi jigodia de patron care-si va mari profitul cu taxele pe care le platea pana acum, in loc sa le introduca in salariul brut al angajatului, ci statul care nu l-a obligat s-o faca!!! Genul de mentalitate imbecila care explica locul Romaniei in topurile de civilizatie si bunastare!”
Radu, tată, mentalitatea ta e problema, atât timp cât salariul tău se plătește din taxele acestor „imbecili” de patroni și nu de la Dumnezeu (a se citi Dragnea) cum crezi tu. Mai pune și tu mâna, mai citește o carte de economie capitalistă, nu mai sta toată ziua să asculți la Olguța și Tudose. Când erai tânăr promiteai. Acum te mai apreciază Mirel Palada și Codrin Ștefănescu că mahării din PSD habar n-au cine ești!

1 COMENTARIU

  1. dintr-un oarecare jurnalist (sau ce se mai crede) care n-a inteles minic in folosul cui trebuie sa fie, s-a transformat ca marea majoritate din mass-media intr-un ordinar, ca toti altii (sau, „cumparat” la kg.) – marca P$D. Fara scrupule, fara regrete, totul pentru bani si functii… P.S. Nu domnule Panait, acest „deontolog” sadea, niciodata nu a promis. Nimic. A fost doar un simplu element „de decor”, punindu-se in slujba celor care ofera mai mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.