Acasă Politic Raed Arafat face iar campanie electorală pentru PSD: s-a plimbat pe bani...

Raed Arafat face iar campanie electorală pentru PSD: s-a plimbat pe bani publici prin Deva cu aspirantul PSD la Primărie

DISTRIBUIȚI

Raed Arafat a făcut pe față în 2014 campanie electorală lui Victor Ponta, candidatul PSD la prezidențiale, afișându-se pe afișe cu ștampila „eu votez Victor Ponta” și cu toate astea se consideră independent. Vineri 27 octombrie, în calitatea sa de șef al DSU, Raed Arafat a comis-o din nou: s-a deplasat într-o vizită oficială, deci pe banii Ministerului de Interne la DEVA unde s-a afișat peste tot cu Petru Mărginean, candidatul PSD la Primăria Deva. Mărginean e în prezent președintele „Salvital”, o asociație formată din autorităţi ale administraţiei publice locale şi instituţii publice ce acționează în paralel cu ISU și UPU-SMURD. Asociația are 84 de paramedici care îşi desfăşoară activitatea în cadrul detaşamentelor de pompieri ale I.S.U. „Iancu de Hunedoara” al Judeţului Hunedoara din Municipiul Deva, Municipiul Hunedoara, Municipiul Petroşani, Municipiul Brad şi Comuna Ilia și în cadrul serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă din Municipiul Vulcan, Oraş Petrila şi Oraş Simeria unde echipajele sunt formate din 13 paramedici civili. Salvital Hunedoara deține și 8 ambulanţe de tip B2 si o autospecială de primă intervenţie tip MERCEDES – BENZ SPRINTER 519. Petru Mărginean este președintele asociației Salvital de unde încasează 9000 de lei pe lună, în timp ce paramedicii sunt plătiți foarte prost. Mărginean a refuzat să confirme presei locale ce salariu ia de la Salvital, promițând că va răspunde după alegeri.
Așa că, atacat în presa locală, PSD-istul Mărginean avea nevoie de o confirmare de la centru. Zis și făcut, Arafat s-a executat și a marcat o vizită oficială în calitate de secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, șef al Departamentului pentru Situații de Urgență cu următorul program
Ora 10.00 – sosire la Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Iancu de Hunedoara” al județului Hunedoara (foto stânga hunedoaralibera.ro)
Ora 11.00 – vizită UPU – SMURD a Spitalului Județean de Urgență Deva și Serviciul Județean de Ambulanță Hunedoara
Ora 12.00 – conferință de presă desfășurată în sala de Ședințe a Consiliului Județean Hunedoara
Ora 14.30 – participare la evenimentul “SALVITAL – Voluntariatul formează caractere puternice“ desfășurat la “Shopping City Deva”.

Și cum totul e legat de Mărginean, Arafat s-a afișat peste tot cu Mărginean care și-a făcut și fluturași de campanie cu „Vă mulțumim pentru susținerea SMURD” (foto dreapta glasul-hd.ro).
Așadar cine-o să-l mai creadă pe Arafat când spune că e independent?

Citește cum l-a înfrânt jurnalistul Liviu Alexa pe Arafat în instanță:

Judecători: articolele despre Arafat și contractele cu Deltamed „au o bază factuală suficientă”

1 COMENTARIU

  1. se pare ca de oameni lui nu ii pasa ca incaseaza mai putin decat un muncitor de fabrica
    dar na , poate muncitorul ala are mai multe vietii in grija lui decat fraieri de isi pried zile si noptii

    vb aia -lasa-i sa vorbeasca , tac ei cand ii doare gura

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.