Acasă Politic Monica Macovei: Tudorel Toader a slujit devotat PSD&ALDE și a subjugat justiția

Monica Macovei: Tudorel Toader a slujit devotat PSD&ALDE și a subjugat justiția

DISTRIBUIȚI

Fostul ministru al Justiției Monica Macovei radiografiază scandalul din PSD dintre Liviu Dragnea și Tudorel Toader: „Disperarea lui Dragnea în fața adevărului că este un condamnat definitiv cu încă o condamnare în primă instanță este un pericol real pentru români. Oricine îi mai răspunde la ordine este părtaș la distrugerea țării.

Dragnea se simte acum “păcălit” de Toader, avocatul infractorilor, pentru că încă nu a dat OUG de modificare a codurilor penale pentru a-i albi cazierul și a-l scăpa de altă condamnare. Despre Toader spune că nu mai este “important”, iar Parlamentului controlat încă de majoritatea PSD&ALDE îi dă ordine pentru modificarea Codurilor penale: ”Parlamentul trebuie să lucreze, (…) trebuie să își reintre în atribuții”. Aceeași majoritate care la Senat a amânat iar, după 5 luni de zile, cererea DNA de ridicare a imunității lui Tăriceanu, pentru că PSD&ALDE știu doar cum să blocheze justiția.

În planul „totul pentru Dragnea”, de distrugere a justiției și a țării, intră și sesizarea CCR legată de completurile specializate de la Înalta Curte, depusă de Iordache, sluga perfectă, și pentru care raportor este judecătorul neconstituțional Petre Lăzăroiu, al cărui mandat prevăzut de Constituție a expirat în 2018.

Toader a slujit devotat PSD&ALDE și a subjugat justiția în etape: a decapitat DNA și este pe punctul de a decapita și Parchetul general, a înființat Secția specială de anchetare a magistraților, punând presiune pe sistemul de justiție, a dat sau a susținut mai multe OUG și legi prin care au fost dezincriminate fapte de corupție, iar ieri a stabilit că niciun candidat pentru conducerea Parchetului General, printre care și Augustin Lazăr, nu este potrivit pentru a ocupa această funcție și reia procedura de numire, probabil până se va înscrie cineva obedient.

Singurii trădați și păcăliți cu adevărat de acești politicieni care lucrează împotriva țării suntem noi.”, susține Macovei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.