Acasă Politic Ne-a gazat, acum s-a angajat! Carmen Dan are salariu gras

Ne-a gazat, acum s-a angajat! Carmen Dan are salariu gras

DISTRIBUIȚI

Un alt soldat credincios al lui Daddy a fost „recuperat” de pe linie moartă și a primit o sinecură pe măsura serviciilor prestate pentru șefu’. Carmen Dan și-a găsit o slujbă la Uniunea Națională a Notarilor Publici din România. Mai precis, la Centrul Național de Administrare a Registrelor Naționale Notariale – Infonot, care se ocupă cu organizarea și funcționarea tuturor registrelor naționale notariale.
Ce o recomandă pe fosta secretară de școală generală din Videle cu licență luată la 30 de ani să fie angajată la UNNPR pe un salariu gras? Chiar ea a recunoscut – este „omul lui Liviu Dragnea”.
Până la pedeapsa cuvenită în dosarul #10August, pentru ex-ministra din Teleorman „viața merge înainte” și leafa la fel. Date fiind competențele deosebite ale duamnei, este foarte ocupată la serviciu, abia prididește să-l laude pe don Livio că e ,„puternic și semeț” în pușcărie.
Totuși, aș sfătui-o pe Carmen Dan să nu stea atât de liniștită, admirând infractorii. În ciuda tuturor eforturilor făcute de cei puși în funții cheie de PSD să îngroape dosarul, #10August a fost redeschis. Și nu renunțăm. Iar vinovații vor plăti. Mai târziu decât ar trebui, dar vor plăti.”, a scris europarlamentarul Vlad Gheorghe pe Facebook.
Fostul premier PSD Viorica Dăncilă a fost angajată pe un post de consultant la BNR şi va lucra la strategii de sustenabilitate şi energie verde.

2 COMENTARII

  1. Poate ca acesta fost ministru de interne, CARMEN DAN de profesie secretar de scoala generala in localitatea Videle este un om valoros, cu expertiza pe zona notairiala si de aceea Uniunea Nationala a Notarilor din Romania a recompensat-o pentru faptul ca a fost una dintre amazoanele lui DRAGNEA LIVIU in lupta cu maleficul BINOM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.