Acasă Politic -Obiectivul Neptun-, pazit cu si mai mare strasnicie

-Obiectivul Neptun-, pazit cu si mai mare strasnicie

DISTRIBUIȚI

Numarul de jandarmi care vor pazi in vara aceasta statiunea -rezidentiala- Neptun va creste. In prag de concediu prim-ministerial, guvernul a dat o hotarare prin care se suplimenteaza armata de jandarmi care va veghea la linistea si relaxarea turistilor de lux ai statiunii. Astfel, potrivit Hotararii 812 din 3 iulie, pe lista -obiectivelor de importanta deosebita pentru apararea tarii- au aparut trei noi tinte: -obiectivul Cristian, Neptun si Oradea-.

Ce este -obiectivul Neptun-? Conform Legii 523/1997 modificata prin hotararea mai sus-amintita, paza asigurata de jandarmerie ar trebui sa aiba drept beneficiari unitatile Serviciului de Telecomunicatii Speciale din diverse zone ale tarii. Altfel spus, jandarmii adusi la Neptun ii vor pazi pe setesisti. Pentru jandarmerie insa, -obiectivul Neptun- inseamna vila unde isi petrec concediul demnitarii de la Bucuresti. -Obiectivul Neptun inseamna o lista de obiective de importanta deosebita, aici incluzand si vilele rezidentiale, si locatiile de protocol. Aici asiguram paza impreuna cu Serviciul de Paza si Protectie-, ne-a declarat purtatorul de cuvant al jandarmeriei, locotenent Alin Avram.

Amintim ca anul trecut, descinderea la Neptun a lui Adrian Nastase a bagat in priza autoritatile si a incordat la maximum nervii celor aflati -la datorie- pe litoral. Dat fiind faptul ca premierul decretase odihna totala, s-a mers pana intr-acolo incat concertele programate pe plaja au fost anulate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.