DISTRIBUIȚI

Raed Arafat a semnat în urmă cu două zile un ordin prin care se dispune suspendarea internărilor în spitale pentru o perioadă de 30 de zile, cu excepția urgențelor.

Toți managerii de spital au pus în aplicare acest ordin deși nu a fost publicat în Monitorul Oficial și are și data de 4 octombrie 2020. Nimeni nu a observat, nici măcar ministrul Sănătății care l-a avizat?

Trăm în țara corupției și a incompetenței.

Conform articolului 11 din Legea 24/2000, ordinul trebuia publicat în Monitorul Oficial.
(1) În vederea intrării lor în vigoare, legile și celelalte acte normative adoptate de Parlament, hotărârile și ordonanțele Guvernului, deciziile primului-ministru, actele normative ale autorităților administrative autonome, precum și ordinele, instrucțiunile și alte acte normative emise de conducătorii organelor administrației publice centrale de specialitate se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.

2 COMENTARII

  1. Nu este greseala. Toti se feresc sa-si asume ceva. Daca va fi dat in judecata se va constata ca ordinul este nul si asa scapa Arafat . Cum a procedat si Tataru care nu a semnat nici un act cum ca s-a declarat pandemie. Cand vor fi dati in judecata se vor apara ca ei nu au dat asa ordine. Oficial nu exista pandemie in Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.