Acasă Politic PNL a blocat și proiectul „Promenada verde”

PNL a blocat și proiectul „Promenada verde”

DISTRIBUIȚI
„Vă anunț că astăzi proiectul „Promenada Verde” a fost blocat de consilierii PNL în Consiliul General fără nici un motiv.
Pentru ședința Consiliului General care a avut loc astăzi, 7 septembrie, USR PLUS a suplimentat ordinea de zi cu proiectul „Promenada Verde”, un proiect așteptat și important pentru îmbunătățirea calității vieții cetățenilor din Sectorul 1 și din București. Deși consilierii generali PNL au votat suplimentarea ordinii de zi cu acest proiect, atunci când a fost supus votului aceștia au decis să iasă din ședință, lăsând-o fără cvorum și poziționându-se astfel împotriva încheierii unui protocol al Primăriei Capitalei prin ALPAB cu Primăria Sectorului 1, protocol care are ca scop amenajarea malurilor a trei lacuri: Băneasa, Grivița și Străulești.
Promenada Verde este un proiect de interes general pentru orice cetățean din București care își dorește acces la lac, la plimbări în aer liber, sporturi nautice și relaxare. Proiectul a fost votat în Consiliul Sectorului 1 încă din luna iunie și există fonduri bugetate pentru acesta.
Fac un apel către toți liderii PNL București: vă rog să fiți raționali și nu mai lăsați orgoliile politice să boicoteze interesul cetățenilor. Haideți să reconstruim Bucureștiul, nu USL-ul.”, a anunțat Clotilde Armand.

1 COMENTARIU

  1. Chestia asta cu cvorumul, care nu este, ar trebui sa fie facuta ilegala. Toti acesti consilieri, si parlamentari, sint platiti de public pentru ca sa lucreze, sa voteze. A iesi din sala de sedinte, pentru a nu participa la vot, inseamna a refuza la muncesti, chiar daca esti platit pentru asta. Absentele ar trebui admise numai daca sint motivate serios. Daca cineva lucreaza la patron, si refuza sa isi faca munca repartizata, este dat afara imediat. Un principiu asemanator ar trebui aplicat si in politica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.