Acasă Politic Pregătiri pentru alegerile prezidențiale: surse medicale susțin că Firea încearcă o nouă...

Pregătiri pentru alegerile prezidențiale: surse medicale susțin că Firea încearcă o nouă fertilizare pentru cel de-al patrulea copil

DISTRIBUIȚI

Planul de a ajunge președintele României conceput de oamenii din spatele Gabrielei Firea trece la noul nivel. După ce a intrat în lupta pentru președinția PSD cu Mihai Tudose în timp ce soțul ei Florentin Pandele asmute primarii pe Liviu Dragnea, Găbița pare decisă să facă un al patrulea copil pentru ea și al cincilea pentru Pandele, cu ajutorul profesorului Poiană, cel care a realizat și fertilizarea in vitro pentru primul copil al cuplului. Firea și Pandele nu au vreo pudoare și nu țin la viața lor personală, făcând publice informații precum data când au făcut prima oară sex împreună – el – sau cum se mulge – ea-.
Nu s-a gândit rău Firea, graviditatea fiind un excelent scut împotriva oricăror atacuri din partea adversarilor politici. Cum ar fi ca premierul Tudose, principalul său contracandidat la președinția PSD, să scoată limba la o femeie însărcinată așa cum a făcut față de Codrin Ștefănescu?

Firea explica anul trecut: ”Am trei copii, iar cel de-al doilea născut, băiețelul de 4 ani și jumătate, s-a născut în această clinică. De fapt aici s-a produs minunea, împreună cu domnul profesor Poiană și asociații domniei sale, aici de față. Pentru mine nu a fost nici un motiv de jenă, de rușine de a ascunde acest subiect. Am realizat că sunt multe femei care ascund faptul că urmează un tratament de fertilitate, cărora le este teamă de implicațiile unui astfel de tratament pentru organismul lor sau pentru viața copiilor. David Petru, băiețelul meu (n.r.- cel venit pe lume în urma unei fertilizări în vitro) este un copil normal, chiar foarte năzdrăvan. Ne-am bucurat pentru că ne așteptam să urmăm mai multe tratamente, dar nu a fost nevoie decât de o lună de stimulare hormonală”, povestea la acea vreme Gabriela Firea.

Apoi Firea a explicat că era chiar voia lui Dumnezeu ca ea să facă fertilizare în vitro: „Eram chiar în sala de tratament când, de la biserica de alături, au început să bată clopotele. Și eu și soțul meu ne-am speriat foarte tare. Ne-am spus că este un semn. Dar în momentul următor, am remarcat că pe un perete, în acea sală, era o biserică. Și atunci am realizat că ceea ce făceam eu chiar era voia lui Dumnezeu”, a argumentat Firea.

Ei, dacă treaba merge așa bine și de data asta, după sărbători, Firea anunță că e din nou gravidă și cum în momentul în care tocmai se va deplasa spre sediul PSD va trece pe lângă o biserică și asta va reprezenta un semn că ea trebuie să fie președintele PSD și chiar al României, pentru că deja se știe, Iohannis nu are copii și așa cum ne spunea Firea în 2014, nu merită să fie președinte din această cauză.

CITEȘTE ȘI După ce a născut la privat lui madam Pandele îi pute și limba română la grădiniță

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.