Acasă Politic Propunerea lui Barna „să fim toți trei vicepremieri” majorează cheltuielile de personal...

Propunerea lui Barna „să fim toți trei vicepremieri” majorează cheltuielile de personal la Guvern cu cel puțin 2,5 milioane lei anual

DISTRIBUIȚI

Dan Barna pare că a uitat că unul din motivele pentru care Alianța USR-PLUS a fost votată este scârba infinită pe care românii o resimt față de politicienii care inventează posturi inutile tocătoare de bani publici.
Codul Administrativ inventat de PSD permite un număr de vicepremieri nelimitat, ceea ce l-a făcut pe Dan Barna să viseze la înființarea a încă două funcții de vicepremier în Guvernul României, una pentru el, una pentru Ludovic Orban și una pentru Kelemen Hunor.
Guvernul a funcționat până acum cu un singur viceprim-ministru în persoana Ralucăi Turcan.
Fiecare viceprim-ministru poate avea un număr nelimitat de consilieri de stat și de secretari de stat, fiecare cu un salariu lunar de 16.640 lei, salariul vicepremierului fiind de 22.256 lei.
Turcan are în prezent 3 consilieri de stat și un secretar de stat. La care se adaugă alte cheltuieli administrative cu șefi de cabinet, având salariul de cca 10.000 de lei și șoferi cu câte 5659 lei lunar.
Bravo Barna, nici Dăncilă nu și-a pus trei vicepremieri deși putea!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.