Acasă Politic Raportul MCV îi plesnește pe George Maior și pe Sebastian Ghiță

Raportul MCV îi plesnește pe George Maior și pe Sebastian Ghiță

DISTRIBUIȚI

Raportul pe Justiție al Comisiei Europene, realizat în cadrul Mecanismului de Cooperare și Verificare (MCV) menționează la capitolul dedicat „Independenței justiției” faptul că judecătorii Curții Constituționale au primit „critici dure” din partea unor „figuri publice” cu ocazia respingerii legilor privind retenția datelor.

În 2014 CCR a respins două proiecte legislative privind păstrarea datelor, iar deciziile CCR au fost atacate dur atât de George Maior (la acel moment șeful SRI), dar și de politicieni precum Sebastian Ghiță.

Maior a lansat un nou atac asupra CCR în ianuarie 2015, după ce o a treia lege a fost declarată neconstituțională de CCR fiind secondat de Sebastian Ghiță care a dat interviuri amenințătoare și vorbind arogant de la nivelul sutelor de milioane de euro pe care le are.
Recent, jurnaliștii Sorina Matei și Ion Cristoiu au lansat un atac incredibil la adresa lui Daniel Morar pe care îl desemnează cu niște epitete de neînțeles drept singurul vinovat al deciziei CCR dată doar din dorința acestuia de răzbunare pe SRI (????) Ura PSDiștilor pe Daniel Morar când acesta era șeful DNA este dragoste față de postările de pe blog ale celor doi jurnaliști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.