Acasă Politic Răzbunarea penalilor: Vosganian, zis și „jdemilioane de parai”, vrea impozit pe autoconsum,...

Răzbunarea penalilor: Vosganian, zis și „jdemilioane de parai”, vrea impozit pe autoconsum, Dragnea vrea pușcărie pentru cei care nu plătesc impozitele la timp

DISTRIBUIȚI

92 milioane de dolari este prejudiciul imputat lui Vosganian, fost ministru al Economiei. Colegii de parlament îl poreclesc „jdemilioane de parai” Dacă nu ar fi fost salvat de votul parlamentarilor, Varujan Vosganian ar fi fost acum judecat pentru că a acordat discounturi ilegale din banii statului mai multor societăți comerciale. Dragnea, condamnat deja cu suspendare, este judecat pentru că plătea angajatele PSD din bani publici , angajându-le fictiv pe la instituții publice. Relaxați, cu banul gros la saltele băieții s-au gândit că dacă ei nu pot să-și mai șteargă ștampilel de penali să facă toată populația penală și atunci ei nu vor mai fi diferiți. Așa că Dragnea a decis să introducă printr-o ordonanță de urgență ca infracțiune plata cu întârziere a taxelor și impozitelor.

Varujan, născut nepregătit, după cum singur se autocaracteriza într-o poezie a descoperit că „oul din coteț, în drumul său spre tigaie, nu produce niciun ban. La fel în ce privește roșiile din brazdele de acasă, magiunul din prunii din grădină, săpunul din grăsimile adunate peste an, pulovărele tricotate din lâna oilor de la stână etc. etc. Faptul că avem o atât de puternică înclinație spre autoconsum, și nu doar în ce privește alimentele, ne costă în fiecare an venituri bugetare de multe miliarde de lei.” a filozofat Vosganian pe Facebook.
Astăzi, după ce internauții au râs de el în hohote, Vosganian a revenit și a explicat „Textele mele nu pomenesc de faptul că economia naturală nu plătește impozite, ci de faptul că economia naturală nu produce impozite. În drumul său de la coteț la tigaie oul nu aduce bani, deci nu are cum să producă impozite. Neproducând impozite, nici nu are cum să le plătească. Așadar, nici portretul găinii evazioniste nu-mi aparține.”

Citește și Trompeta intereselor rusesti, Varujan Vosganian – -nascut nepregatit-

Foto politeia.org.ro

2 COMENTARII

  1. Membrii haitei din PSD au sarit sa isi apare seful. Sa nu indrazneasca cineva sa intre pe o linie dreapata .Pe acest Varujan il inteleg , atit il duce constiinta. Acum citva timp plingea in fata PSD ca in filmul NASUL .Trebuie sa isi plateasca datoriile sa nu ajunga la zdup pentru hotiile din perioada lui de glorie.. In legatura cu presedintele papusar de la ALDE nu mai am nimic de spus . Efectiv imi face greata cind asta roateste ceva . Stiu ca totul este fals.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.