Acasă Politic Se apropie o disoluție a PMP?

Se apropie o disoluție a PMP?

DISTRIBUIȚI

O știre care putea fi obișnuită într-un an cu două rânduri de alegeri – locale și parlamentare – devine un semnal politic pentru observatorii atenți ai pieței de profil.
Teodor Nițulescu, fost primar al municipiului Alexandria, fost prefect al județului Teleorman și fost deputat, a plecat de câteva zile de la PMP la Partidul Ecologist. Teodor Nițulescu este o vedetă în județul Teleorman și de la orice partid ar candida, nu poate să nu aibă un rezultat bun, așa că, foarte posibil, va ajunge deputat al PER.
Partidul Ecologist, o formațiune politică foarte activă în ultimele luni, și-a construit filiale în aproape toate județele țării, devenind după PSD și PNL a treia formațiune politică din punct de vedere organizatoric, ceea ce poate să-i asigure depășirea pragului pentru intrarea în Parlament.
PER a devenit deja foarte atractiv pentru cei care își doresc o candidatură cât mai sigură, iar ceea ce este cel mai interesant este faptul că în Partidul Ecologist s-au adunat foarte mulți politiceni din fostul PDL, oameni cu suficientă experiență politică în materie de alegeri și care nu l-au urmat pe Băsescu în PMP și nici nu s-au dus nici în fuziunea PDL-PNL.
Cel care le construiește sălaș politic foștilor colegi rămași între linii, în dizgrația PNL sau lipsiți de speranță cu PMP-ul lui Băsescu este Secretarul General al Partidului Ecologist, fost senator și președinte al organizației PDL Argeș, Mircea Andrei, un personaj cunoscut pe eșichierul politic.
După perioada discretă de organizare în teritoriu este de așteptat că Partidul Ecologist condus de maramureașeanul Dănuț Pop va ieși la bătaie pentru a-și ocupa locul, zvonurile din lumea politică fiind că Teodor Nițulescu a dat startul plecărilor din PMP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.