Home Politic Șeful ASSMB i-a anunțat vineri pe angajați că are mandat de la...

Șeful ASSMB i-a anunțat vineri pe angajați că are mandat de la Nicușor Dan să concedieze pe cine vrea și să restructureze cum crede el instituția

DISTRIBUIŢI

Directorul general al ASSMB, Junior Vasile Apostol, un apropiat al Gabrielei Firea, numit interimar în ianuarie 2020 a fost acuzat de presă că, după modelul Liviu Dragnea-Teleorman, a mutat  Dâmbovița în Capitală: a umplut Administrația Spitalelor de angajați din Târgoviște care altfel n-ar fi prins un astfel de post niciodată și a cerut spitalelor din subordine să încheie contracte directe cu o firmă sătească din Dâmbovița de unde provine și Apostol. Detalii AICI și AICI.

După cum ne-au declarat surse din ASSMB, Junior Vasile Apostol, un individ al cărui CV nu este public și care a refuzat să ne spună ce studii are, a făcut vineri o ședință la sediul instituției din strada Dimitrie Cantemir cu toți șefii de direcții și de servicii din subordine.
Cu o atitudine de parcă ar fi câștigat el alegerile, Apostol împreună cu Aurora Ghinea, directoarea Direcției Management și Structuri Sanitare, găsită incompatibilă de ANI (vezi AICI)  i-au anunțat astăzi pe angajați că tot ei rămân stăpâni prin bunăvoința noului primar.

Apostol a afirmat că are mandat de la noul primar să dau afară oameni și el alege pe cine și că va restructura instituția cum crede el de cuviință. La rândul ei, Aurora Ghinea, secondându-l de Apostol, le-a spus oamenilor care rămăseseră ca trăsniți: „El este directorul general, este aici după cum îl vedeți, el va rămâne directorul general, nu vă imaginați altceva.”

Cu alte cuvinte, Apostol le-a transmis oamenilor un mesaj printre rânduri: „Nu mă trădați că de mine depindeți și cu mine rămâneți. Sunteți la mâna mea.”

Ceea ce nu le-a spus Apostol oamenilor este că el nu poate restructura nimic, ci poate face doar propuneri iar decizia o ia Consiliul General al Municipiului București.

4 ARII

  1. Joaca la cacealma… Probabil nu se astepta sa aiba vreun turnator si a facut afirmatiile ca sa bage frica in angajati si sa accepte mai usor ilegalitatile pe care le va mai face in scurtul timp care i-a mai ramas

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.