Acasă Politic Senatorul USR Mihai Goţiu îi mulţumeşte public lui Nicuşor Dan: „Un gest...

Senatorul USR Mihai Goţiu îi mulţumeşte public lui Nicuşor Dan: „Un gest pentru istorie şi pentru schimbarea României!”

DISTRIBUIȚI

„Mulţumim, Nicuşor Dan! E un gest pentru istorie şi pentru schimbarea României” este mesajul transmis de senatorul USR de Cluj Mihai Goţiu, într-un comentariu pe Facebook, legat de gestul lui Nicuşor Dan, care s-a reînscris în USR pentru a semna şi susţine contestaţia Alianţei USR – PLUS pentru înscrierea în cursa pentru alegerile europarlamentare.

„Adevăratul caracter al unui om îl afli în momentele critice. O dată în plus, Nicuşor Dan a dat dovadă de RESPONSABILITATE şi GENEROZITATE, lucruri atât de rare în rândul liderilor politici autohtoni. Revenirea (sper că nu doar de scurtă durată în USR), pentru a oferi o şansă suplimentară Alianţei USR – PLUS să câştige contestaţia la ÎCCJ pentru înscrierea în cursa pentru europarlamentare e un gest rarisim la noi în politică: să faci ceva în interesul cetăţenilor fără să negociezi ori să pretinzi vreun avantaj pentru tine. Cu atât mai mult cu cât ar fi existat suficiente motive şi justificări personale pentru a nu face un astfel de demers”, arată Mihai Goţiu în mesajul de pe Facebook.

„Dincolo de cât de mult a contat sau nu a contat semnătura lui în decizia ÎCCJ, care a dat câştig de cauză Alianţei USR – PLUS, ceea ce a făcut Nicuşor Dan e un gest care va rămâne în istoria politicii contemporane, iar cei care am trăit la maximum emoţiile acestor zile ni-l vom aminti şi-l vom povesti mult timp de acum înainte. Nu Alianţa USR – PLUS a fost salvată de Nicuşor Dan prin gestul lui, ci încrederea şi speranţa că România poate fi schimbată în bine! Iar acestea sunt lucruri mult mai importante decât orice interpretare juridică formalistă a gestului lui. Jos pălăria, Nicuşor! Mulţumim!”, a încheiat senatorul USR de Cluj.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.