Acasă Politic Shhaideh îl răsplătește pe cel care i-a angajat în România, bărbatul sirian,...

Shhaideh îl răsplătește pe cel care i-a angajat în România, bărbatul sirian, fanul declarat al Hezbollah

DISTRIBUIȚI

UPDATE ora 15.00: Stroe a fost nominalizat la Transporturi.

Noua variantă vehiculată la Ministerul Dezvoltării în locul lui Sevil Shhaideh este Felix Stroe, președintele PSD Constanța și manager al regiei de apă din Constanța (RAJA) din 2003, susțin surse politice. Propunerea vine chiar din partea ministrului demisionar. Că doar o mână spală pe alta.
Soțul lui Shhaideh, Akram a lucrat la RAJA Contanța până a reușit madam Sevil să-l bage și pe el consilier la Ministerul Agriculturii.
Akram Shhaideh este sirian și e fanul declarat al dictatorului Bashar Al-Asad. Shhaideh a lucrat timp de 22 de ani pentru familia Al-Asad, din anul 1988 şi până în 2010, la Ministerul Agriculturii din Siria, unde a deţinut, între altele, funcţia de şef al Departamentului de Fructe tropicale şi subtropicale. Bashar Al-Assad este președintele Siriei, moștenind funcția de la tatăl său în anul 2000.
Riseproject a dezvăluit că: „pe conturile sale de socializare, Akram Shhaideih a apreciat și distribuit postările paginii „Doar Dumnezeu, Siria și Bashar”. În această postare, el distribuie un articol în care se susține că liderul Hezbollah, grupare considerată teroristă de UE și SUA, duce „războiul sfânt”. Citește cum și-a luat Akram Shhaideh cetățenia română și cum a fost răsplătită cea care i-a dat-o.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.