Acasă Politic Sorina Pintea vrea să fie desemnată cel mai bun ministru al Sănătății...

Sorina Pintea vrea să fie desemnată cel mai bun ministru al Sănătății din toate timpurile

DISTRIBUIȚI

După doar trei luni de la numirea în funcția de ministru al Sănătății, timp în care a făcut parada modei cu poșetele și hainele ei de mii de Euro și a emis un regulament de sporuri care a scos în stradă zece mii de angajați dins sistemul sanitar, prin intermediul unei consiliere din minister, Sorina Pintea a transmis două mesaje importante. Vi le prezentăm în ordinea rostirii lor în cadrul Galei Elitelor Medicale Transilvane care i-a acordat un premiu de excelență pentru activitatea sa de manager la spitalul din Baia Mare.
Primul mesaj a fost că doamna ministru „m-a rugat să menționez că s-a pregătit foarte mult pentru acest eveniment și îi pare foarte rău că nu poate să fie alături de dumneavoastră”. Ne și închipuim cum s-a pregătit foarte mult Pintea probând circa „n” ținute de ocazie care să-i expună în modul „încântător” prezentat chiar de ea pe contul de Facebook, anumite părți ale corpului pe care femeile de vârsta ei le maschează.
Al doilea mesaj exprimat de consilieră a fost o părere personală a acesteia: „eu cred că doamna ministru, la finalul mandatului și-ar dori să primească distincția de cel mai bun ministru al sănătății din toate timpurile”. Având în vedere că Romana Furtună, consiliera personală a ministrului este de 7 ani conducătorul ONG-ului „Prietenii Spitalului Dr. Constantin Opriș”, cu siguranță știe exact ce vrea doamna ministru că altceva din CV-ul ei nu o recomanda pentru funcția de consilieră la Ministerul Sănătății. Cu oamenii în stradă, sub amenințarea grevei generale și doar după trei luni de mandat, să crezi că ești cel mai bun ministru din toate timpurile arată o suficiență la Sorina Pintea cum rar am mai întâlnit. Cred că mai potrivit ar fi pentru Pintea titlul de „cel mai suficient ministru al Sănătății din toate timpurile”. Asta, desigur, dacă suficiența ar fi pe grade de comparație.

 

8 COMENTARII

  1. Pintea este cel mai nociv ministru din toate timpurile. Este un specimen care toată viața a urmarit numai funcții de conducere nefăcînd nimic bun cel puțin de când a venit la Ministerul Sănătății, dimpotrivă numai rău. Este un politruca toxică desăvârșită, care e de partea hoților si a hotiei, tipic mentalității bolșevice

  2. Sorina Pintea nu exista pentru directori de spitale din Romania.Astia stiu care ministru are atata putere de la partid cat sa le incurce lor treburile.Apropo cati directori de spital au fost arestati pentru ca au cumparat apa la pret de dezinfectant de la Condrea pt.ca nu pot spune ca nu au stiut ce cunostea si un laborant nu un doctor in stiinte medicale cum le place lor sa li se zica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.