DISTRIBUIȚI
hublot bica în Costa Rica la aep milion

Trei mironosițe am văzut la Antena 3 și România TV în ultimul an: Alina Bica, Elena Udrea și Ana Maria Pătru, toate puse pe funcții de Traian Băsescu și toate judecate pentru fapte de corupție de milioane de Euro. Bica și Udrea au reușit să fugă din țară în timpul judecării apelurilor la condamnările cu executare primite, cerând azil politic în Costa Rica, unde, deși au toată averea oficială sechestrată în România, trăiesc ca două prințese. Pătru încă se luptă să scape de controlul judiciar într-unul din dosarele aflate pe rolul TMB pentru a putea pleca și ea din țară și a se bucura în libertate de milioanele de Euro luate șpagă.

Vineri judecătorii TMB au respins toate cererile făcute de Pătru de a nu se începe judecata și în acest dosar de corupție în care mai are control judiciar și au decis că procesul în care e acuzată pentru trafic de influență și spălarea banilor poate începe, constatând „legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală.”

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut următoarea stare de fapt:
În perioada aprilie-mai 2013, inculpata Pătru Ana Maria a pretins de la reprezentantul unei firme de software suma de 1 milion de euro, iar la sfârșitul lunii iulie 2013 a pretins de la aceeași persoană două ceasuri de lux (un ceas de damă în valoare de 49.700 lei și un ceas bărbătesc în valoare de 58.500 lei) – vezi în fotografie ceasul Hublot primit de ea pe care-l poartă încă la mână – , lăsând să se creadă că are influență asupra directorului unei instituții publice cu atribuții de control și a promis că-l va determina să soluționeze în mod favorabil o investigație care privea firma de software.
În scopul anterior menționat, inculpata a primit reprezentantul firmei de software:
– în perioada iulie 2013 – martie 2014, suma totală de 600.000 euro (în cursul lunii iulie 2013 suma de 400.000 euro, sumă remisă și primită într-o servietă marca Montblanc împreună cu un instrument de scris aceeași marcă; la sfârșitul lunii noiembrie 2013 suma de 100.000 euro și în cursul lunii martie 2014 suma de 100.000 euro).
– la data de 30 iulie 2013, două ceasuri de lux în valoare de 49.700 lei, respectiv de 58.500 lei.
În perioada 26 iulie 2013 – 02 noiembrie 2016, inculpata Pătru Ana Maria a disimulat adevărata natură a provenienței sumei de 600.000 euro și beneficiarul real al acestei sume, obținută ca urmare a săvârșirii infracțiunii de trafic de influență, prin:
– achiziționarea, pe numele unei rude, a unui teren în suprafață de 1.000 m2 situat pe raza orașului Voluntari, județul Ilfov, în valoare de 130.000 euro,
– achiziționarea, pe numele unei alte rude, a unui apartament situat în municipiul Constanța, județul Constanța, cu suma de 80.000 euro (din care 75.000 euro au fost achitați, în numerar, cu titlu de avans, diferența de preț în sumă de 5.000 euro fiind achitată prin virament bancar),
– efectuarea unor investiții, în perioada 2014-2016, în sumă totală de 437.314,13 euro, constând în edificarea, pe terenul situat în orașul Voluntari, județul Ilfov, menționat mai sus, a unui imobil – casă de locuit, (inclusiv dotarea și amenajarea acestuia) precum și dotarea și amenajarea apartamentului situat în mun. Constanța, amintit anterior.”

În primul dosar de corupție în care este judecată pentru alte șpăgi primite, Pătru a încercat cu lacrimi în ochi să o convingă pe judecătoare că banii nu erau nici mită și nici pentru trafic de influență, ci reprezentau bani primiți pentru relațiile sexuale întreținute cu omul respectiv de afaceri. Vorbim de o femeie măritată ce a condus cea mai importantă instituție electorală din România: AEP și care își petrece probabil ultimul 1 Mai în apartamentul de lux din Constanța luat din șpagă, acum doar sechestrat dar în curând confiscat de judecători.

CITEȘTE ȘI Dovada că audierea de la DNA Ploiești în care Pătru se smiorcăie a avut loc la cererea ei scrisă transmisă din arest

 

3 COMENTARII

    • daca Varanul a luat 10 ani (si a facut 3) pt 60 milioane…ei ii revin cateva luni. Una din 2, ori ala a facut prea putin, ori legea este proasta

      • Varanul nu a avut mita si nici trafic de influenta. Doar spalare de bani. Asta are nenumarate traficuri de influenta, luari de mita si spalari de bani. Cu 1/3+…+1/3 din totalul pedepselor, 10 ani e optimistic. Parerea mea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.